Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Rövanşı aldık"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/03/2012 - 21:47 GMT+2

Beşiktaş Milangaz Başantrenörü Ergin Ataman, ''Erdemirspor'a karşı ligdeki ilk maçı kaybetmiştik, bunun rövanşını aldık'' dedi. 

ergin ataman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Ataman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın skorunun mücadeleyi yansıtmadığını, rakiplerinin çok dirençli bir takım olduğunu söyledi. 

Maçın ilk yarısında skorda ciddi anlamda sıkıntılar çektiklerini anlatan Ergin Ataman, ''Rakibimiz agresif oynuyor. Biz de iyi ve yüksek tempoda basketbol oynadık. İkinci devre hücumu da geliştirdik, topu iyi çevirdik'' diye konuştu. 

Avrupa'da çok önemli bir çeyrek final serisi oynayacaklarını ifade eden Ataman, bu maçta iyi durumda olduklarını gördüklerini ve bu tempoyu devam ettirmeleri gerektiğini kaydetti. 

Çakı: Bizim için önemli sınav
Erdemirspor Antrenörü Ahmet Çakı maçın ilk devresinin istedikleri gibi geçtiğini ifade ederek, ikinci yarı da hücumda yaptıkları hatalarla rakibe kolay sayılar verdiklerini söyledi. 
İkinci yarının toplamında 48 sayı yediklerini anımsatan Çakı, şöyle konuştu: 
''Bu rakam bizim tarzımızda oynayan takımlar için çok fazla. Beşiktaş takımının üst seviyede oyuncuları var, gerçekten iyi bir takım. Bizim için önemli bir sınav oldu. Bu maç artık geride kaldı. Türk Telekom maçına en iyi şekilde hazırlanacağız, en iyisini ortaya koyacağız.'' 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam