Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

TBL - Ahmet Kandemir: Yuvama döndüm

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/07/2013 - 15:31 GMT+3

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Ahmet Kandemir, "Beşiktaş'a, yuvama döndüm" dedi.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Ahmet Kandemir, takım içinde ücret dengeleri kurmayı amaçladıklarını, devam etmek istemedikleri bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını söyledi.
Oyuncularda istedikleri öncelikli kriterin, Beşiktaş'ta oynama istekleri olduğunu vurgulayan Ahmet Kandemir, "Daha sonra sözleşme ve para konusunu konuşuyoruz. Bazı oyuncularla yolumuza devam etmek istemedik ve yollarımızı ayırdık" diye konuştu.
Ahmet Kandemir, Mehmet Yağmur ile görüşmelerinin sürdüğünü kaydederek, şöyle devam etti:
"Bu transferde sona yaklaştık. Bazı Türk oyuncularla da görüşmelerimiz devam ediyor. Erman Kunter, şu anda Amerika’da belirlediğimiz oyuncuların bazılarını izliyor. Aynı zamanda yeni oyuncular hakkında bilgi alıyor. Erman Kunter döndükten sonra yabancı oyuncu konusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız."
"Beşiktaş'a, yuvama geri döndüm"
Kandemir, taraftarlarının desteğiyle daha başarılı olacaklarını dile getirerek, "Yeni bir yapılanma içinde doğru tercihler yapmak istiyoruz. Bu dönemde en büyük destekçimiz yine taraftarımız olacaktır. Onların desteğini gördükçe daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş kongre üyesi olduğunu vurgulayan Ahmet Kandemir, sözlerini şöyle tamamladı:
"Ben Beşiktaş'ta yetiştim. Beşiktaş'ın altyapısında çok uzun yıllar görev yaptım. O dönemde birçok oyuncuyu A takıma kazandırmıştık. Sonra Beşiktaş A Takımı'nı çalıştırdım. Daha sonra Karşıyaka, Mersin, Antalya ve Kosova'da görev yaptım. Bu tecrübelerden sonra Beşiktaş'a, yuvama geri döndüm. Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesiyim. Hiçbir zaman Beşiktaş'ın uzağında kalmadım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam