Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pianigiani'nin Beşiktaş maçının ardından açıklamaları

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/11/2012 - 22:01 GMT+2

Fenerbahçe Ülker'de koç Simone Pianigiani, 83-74 kazanılan Beşiktaş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yeni bir takım olmalarına rağmen beraber hareket etme bilinci kazandıklarını söyledi.

Simone Pianigiani

Görsel kaynağı: AA

İtalyan koç şu ifadeleri kullandı;
''Bir Euroleague takımına karşı, maçın böyle zor geçmesini bekliyorduk. Rakibimiz de Euroleague'de son 16'ya kalmak için düzey veren üst düzey bir takım. Her şeyden önce, maça çok yumuşak başladık. Maçı kazanmış olmak bizim için önemliydi ama karşılaşma içerisinde iniş çıkışlar yaşadığımızı söyleyebilirim.
''Oyuncularımın mücadelesinden ötürü çok mutluyum. Yeni bir takım olduğumuz için bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Mesela bugün Bo'nun sakatlığından ötürü, Emir'in bir numaralı pozisyonda oynamasını istedim.
''Takım olarak beraber hareket edip, ortaya bir irade koymamız çok önemliydi. Fenerbahçe Ülker olarak biz, genç oyuncuların gelişimini hedefliyoruz. Mesela İlkan bugün çok önemli bir performans ortaya koydu.
''David Andersen ve Ömer Onan gibi tecrübeli oyuncular da bugün çok efektif oynadılar. Biz yeni bir takımız, genel menajerden, doktoruna kadar Fenerbahçe'de herkes yeni.
''Mike Batiste'ı bugün çok fazla kullanmadım. David Andersen'in beş numara rotasyonunda oynamasının Beşiktaş maçı özelinde daha faydası olacağına inanıyordum ve öyle bir tercih yaptım.
''Deplasmanda Cantu ve Karşıyaka ile üst üste maçlar oynayacağız. Gittikçe iyi olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımın sağlıklı olması önemli. Her hafta bunu kontrol ediyoruz.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam