Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital serisi öncesi flaş yasak

Eurosport Türkiye

Güncellendi 31/05/2014 - 12:37 GMT+3

Beko Basketbol Ligi finalinde oynanacak Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital derbisi başlamadan flaş bir yasak geldi.

Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde yaşanan olayların cezaları açıklandı

Görsel kaynağı: Eurosport

Maçların gergin bir atmosferde geçmesini istemeyen İl Güvenlik Kurulu, kulüplere taraftardan sonra ‘yöneticileriniz de deplasmana gelmesin’ tavsiyesinde bulunacak.
Bu düşüncenin ardında ise Galatasaray Odebank ile Fenerbahçe arasında oynanan kadın basketbol maçlarında çıkan olaylar yatıyor. Bu sezon Euroleague finali, TKBL finali ve Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelen ekiplerin maçlarının neredeyse hepsinde istenmeyen görüntüler ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Rusya’daki Euroleague finalinde taraftarlar ile tartışmış, hatta bu tartışma küfürleşmelere kadar gitmişti.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off serisinde de yine ciddi olaylar çıkmış, Abdi İpekçi’de oynanan maçta Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray’lı taraftarlar ile yaşanan arbedede tartaklanmıştı. Yaşananların sonunda önceki olaylar yüzünden zaten araları açık olan iki kulüp, hem resmi siteleri hem de medya üzerinden demeç savaşlarına girişmiş, en sonunda da ezeli rakipler birbirine tamamen düşman olmuştu.
Şimdi bu göreceli haklı tavsiyesinin kulüpler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu…
Basketdergisi
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam