Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'a Spanoulis ve Bourousis teklifi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 24/06/2014 - 17:41 GMT+3

TBF'ye karşı cephe açan ve son maça çıkmadığı halde Euroleague daveti alan Sarı-Kırmızılılar, Olympiakos'tan Spanoulis ve Real Madrid'den Bourousis için düğmeye bastı.

Spanoulis

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray Liv Hospital, Euroleague’e damga vuracak efsane bir kadro kurmaya hazırlanıyor.
TBF ile adeta savaş halinde olan ve son maça çıkılmadığı halde Euroleague’den gelen daveti bir zafer olarak gören Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, dünya çapında ses getirecek iki transfer yapmaya karar verdi. Final maçına çıkmama kararı alınırken, koç Ergin Ataman’a, “Hiç merak etme, sana bu oyunun kralını getireceğim” diyerek söz veren Aysal’ın, geçen sezon transfer edemediği Spanoulis için seferberlik ilan ettiği öğrenildi. Eşi Fani Aysal da Yunan oyun kurucunun transferi için devrede. Olympiakos’la 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen, taraftarla yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen tecrübeli yıldız kaç para isterse verilecek.
Real Madrid’de forma giyen Bourousis’in transferi de kolay olmayacak. Ancak pota altında kusursuz bir ekip oluşturmak adına, bu transfer için de ne gerekiyorsa yapılacak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, gerekirse kişisel hesabını kullanarak maliyeti karşılayacağı da gelen haberler arasında. Öte yandan Mensah Bonsu, Olympiakos ile 2 yıllığına anlaştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam