Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Murat Özyer'den MHK'ye tepki

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/11/2013 - 10:31 GMT+2

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer dün oynadıkları Banvit maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Murat Özyer, Galatasaray Liv hospital, Basketbol

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Özyer dün oynadıkları Banvit maçı hakkında konuştu:
- "Banvit karşısında istekli oynadığımız maçı kazanamadık"- "MHK, play-off finalini etkileyecek bir maçtaki hakem kimyasını doğru oluşturmamıştır"
Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital'ın, Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e 79-68 yenildiği maçta istekli mücadele etmesine rağmen kazanmayı başaramadığını söyledi.
Özyer, karşılaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı oldukları bir dönemde Banvit ile karşılaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
"Maçın başında hücumda standart yüzdemizi yakalayamadık ve geriye düştük. Kenardan gelen oyuncularımızın enerjisi ile oyuna ortak olduk. İkinci bölümde birkaç kere sayı farkını 4'e indirsek de gidişatı lehimize çeviren oyuncuların başında gelen Ender Arslan'ın ikinci çeyrek sonunda arka adalesindeki sıkıntının tekrarlaması sebebiyle sahaya tekrar dönememesi oyun düzenimizi kötü etkiledi. İstekli oynadığımız bir maçı kazanamadık. Bu mücadeleye devam edip, sakatlıktan gelen oyuncularımız ritimlerini kazanınca istediğimiz sonuçları alacağımız çok net gözüküyor."
Karşılaşmanın hakemlerinin yönetiminden şikayetçi olan Murat Özyer, şu ifadeleri kullandı:
"Yeni sezonda bugüne kadar olumlu kararları ve hamlelerini sonuçlardan bağımsız olarak beğeniyle karşıladığımız yeni Merkez Hakem Kurulu (MHK), play-off finalini etkileyecek bir maçtaki hakem kimyasını doğru oluşturmamıştır. Maçın hakem üçlüsü maçın başındaki misafir takımın attığı ve kural ihlali sebebiyle iptal edilmesi gereken sayıyı vererek, hazır gelmediklerini göstermişlerdir. Ayrıca maçın kriz anlarında yanlış kararlarına zincirleme olarak devam etmişlerdir. Bu hakem üçlüsüne yeni MHK'nın nasıl bir yaptırım uygulayacağını dikkatle bekleyeceğiz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam