Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray Fenerbahçe

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/04/2012 - 22:48 GMT+3

TKBL Finalleri’nin üçüncü maçında Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe’yi 92-86 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi. 34 sayı atan Diana Taurasi karşılaşmaya damgasını vurdu.

galatasaray, fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray’da Bahar Çağlar ve Diana Taurasi’nin skorer oyununa, Angel McCoughtry ile karşılık veren Fenerbahçe ilk çeyreği 23-21 önde geçti.
Karşılaşmanın ikinci periyodunda Bahar’n yanına Tina Charles’ı ekleyen Galatasaray, çeyreğin bitimine 4.06 kala maçtaki en büyük üstünlüğünü yakaladı 36-30 öne geçti. Dikeoulakos’un üst üste molalarının ardından, son bir dakikalık bölümde Angel ile 6 sayı birden bulan Fenerbahçe eşitliği yakaladı ve soyunma odasına 41-41 beraberlikle gidildi.
Harika bir ilk yarı geçiren Bahar Çağlar, ikinci periyodun sonunda sakatlandı ve oyuna devam edemedi.
Üçüncü çeyrekte fark yaratan bir oyun ortaya koyan Galatasaray, Prince’in penetreleri ile Fenerbahçe karşısında 7 sayılık üstünlüğü yakaladı ve 10 dakikalık dilimin büyük bir bölümünde bu liderliğini korudu. Üçüncü periyot böylece 66-60 sarı-kırmızılıların lehine geçildi.
Maçın final periyodunda Taurasi’den 14 sayı bulan Galatasaray, Pondexter ile durumu dengelemeye çalışan rakibi karşısında 92-86‘lık galibiyete uzandı.
Galatasaray böylece final serisinde durumu 2-1’e getirdi. Eşleşmede dördüncü maç 19 Nisan’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam