Muratbey Uşak Sportif Genel Menajeri Erdoğan: Eskişehir'in de bizim de kazanmaya ihtiyacımız var

TBL'de yarın ligin dibindeki Eskişehir'i konuk edecek Uşak Sportif'te genel menajer Erdoğan, iki takımın da kazanmak zorunda olduğu bir maç oynayacaklarını söyledi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Türkiye Basketbol Ligi'nde yarın NSK Eskişehir Basket ile karşılaşacak Muratbey Uşak Sportif'in genel menajeri Fatihan Erdoğan, mutlak kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.
Erdoğan, Türkiye Basketbol Ligi'nin 22. haftasında yarın NSK Eskişehir Basket'i konuk edeceklerini belirterek maçın önemine değindi.
Rakiplerinin devre arası transferleri ile çıkış yakaladığını ve art arda galibiyet aldığını kaydeden Erdoğan, karşılaşmanın çekişmeli geçeceğini söyledi.
İki takımında kazanmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Erdoğan, "Çok zor bir maç olacak. Bizim içinde onlar içinde önemli bir maç. Elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında rakibimizi 61-69 yenmiştik" dedi.
Muratbey Uşak Sportif, NSK Eskişehir Basket ile yarın saat 17.00'da Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

İLGİLİ: Ömer Aşık, Shaq'ın diline düştü

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam