Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Turgay Demirel'den Karşıyaka'ya tebrik

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/02/2014 - 19:35 GMT+2

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nın finalinde Anadolu Efes'i 66-65 yenen Pınar Karşıyaka'yı tebrik etti.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nın finalinde Anadolu Efes'i 66-65 yenen Pınar Karşıyaka'yı tebrik etti.
Demirel, Ankara Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Pınar Karşıyaka'nın Beko Basketbol Ligi'ne en çok renk katan takımlardan biri olduğunu belirterek, "Son birkaç yıldır hem Beko Basketbol Ligi'nde hem Türkiye Kupası'nda hem de Avrupa kupalarında çok iyi maçlar çıkartıyorlar. Başta Ufuk Sarıca olmak üzere tüm teknik ekibi ve oyuncu kadrosunu tebrik ediyorum" dedi.
Kulüp başkanı Fatih Diniz ve tüm Karşıyaka camiasının, kupayı hak ederek kazandığını dile getiren Demirel, "Camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Takımını desteklemek için İzmir'den gelen Karşıyaka seyircisi de mutlu bir şekilde evlerine dönecekler. Karşıyaka başından beri çok iyi bir performans sergileyerek kupayı ne kadar hak ettiğini hepimize gösterdi. Bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.
Beko Basketbol Ligi'nde takımların birbirinden güçlü olduğunu vurgulayan Demirel, sözlerini şöyle tamamladı:
"Her sene başka bir takım, başka bir maçta beklenmedik bir şekilde kazanabiliyor. Mutlaka favoriler kazanacak diye bir şey yok. Bu, Türk basketbolunun ve Beko Basketbol Ligi'nin geldiği noktayı gösteriyor. Bu açıdan da gururluyuz."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam