Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pınar Karşıyaka yine sevinemedi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/01/2014 - 11:00 GMT+2

ULEB Avrupa Kupası I Grubu'nda İtalyan ekibi FoxTown Cantu'ya 84-55 mağlup olan Pınar Karşıyaka, kupada son 6 maçını kazanamadı.

Ufuk Sarıca Pınar Karşıyaka

Görsel kaynağı: AA

ULEB Avrupa Kupası I Grubu'nda İtalyan ekibi FoxTown Cantu'ya 84-55 mağlup olan Pınar Karşıyaka, kupada son 6 maçını kazanamadı.
E Grubu'nda başladığı ULEB Avrupa Kupası macerasında ikinci tura kalmayı başaran Pınar Karşıyaka, I Grubu'na istediği gibi başlayamadı. Gruptaki ilk 3 maçını kaybeden yeşil kırmızılı ekip, Avrupa'da üst üste 6 müsabakadan mağlubiyetle ayrıldı. Kupada deplasmanda oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alan Pınar Karşıyaka'nın gruptan çıkma şansı çok azaldı. Dünkü müsabakada Dixon 13 sayıyla en skorer isim olurken, genç oyuncu Egemen Güven 7 sayı ile mücadele etti. İzmir temsilcisi attığı 55 sayı ile bu sezon en az sayı attığı müsabakayı geride bıraktı.
Grupta 3 mağlubiyetle son sırada yer alan yeşil kırmızılı ekip 29 Ocak Çarşamba günü İtalyan ekibi FoxTown Cantu ile İzmir'de karşılaşacak. Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, maç için fazla söyleyecek bir şeyin olmadığını belirterek, "İki takım arasında çok ciddi farklılıklar var. Maça çok kötü başlamadık ama ikinci periyot çok kötü oynadık ve her şey Cantu için çok iyi gitti. Rakibimiz çok iyi ve çok tecrübeli bir ekip. Bu kötü yenilgiyi hemen unutup, diğer maçlara hazırlanacağız" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam