Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hochfilzen - Sprint yarışlarının kazananları belli

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/12/2012 - 18:04 GMT+2

Avusturya'nın Hochfilzen kasabasında yapılan sprint yarışlarını kadınlarda Darya Domracheva, erkeklerde Andres Birnbacher kazandı.

Belarus' Darya Domracheva (AFP)

Görsel kaynağı: Eurosport

Biatlon Dünya Kupası’nın ikinci ayağında biatletler Avusturya’nın Hochfilzen kasabasında bir araya geldi. Günün ilk müsabakası erkekler 10 kilometre sprint disiplininde yapıldı. İki atış noktasını da ıska yapmadan geçip ceza turu atmayan 31 yaşındaki Alman Andreas Birnbacher, son şampiyon Martin Fourcade ile girdiği birincilik mücadelesini kazanıp bu sezonki ilk galibiyetini aldı.
İlk atış yerinde bir ıska yapıp ceza turu atmasına rağmen Birnbacher’i yakalayan Fransız biatlet Martin Fourcade, Alman rakibinin 0.4 saniye gerisinde kalıp ikinci oldu. Sprintte üçüncülük ise Sloven Jakov Fak’a gitti.
Genel klasmanın lideri 205 puanla Martin Fourcade.
Domracheva bu kez güldü
Erkekler müsabakasının ardından kadınlar 7.5 kilometre sprint yarışları yapıldı. Belaruslu biatlet Darya Domracheva, bir ıska yaptığı yarışta 22:24.7’lik derecesiyle bu sezonki ilk birinciliğini elde etti. Geçen sezonun genel klasman ikincisi olan 26 yaşındaki sporcu, bu yılın ilk durağındaki aldığı Östersund’da Tora Berger’in arkasında kalmıştı.
Domracheva’nın 4.7 saniye arkasında Fin biatlet Kaisa Makarainen yer alırken, bu sezona fırtına gibi girip Östersund’da üç birincilik alan Norveçli Tora Berger, üçüncülükle yetindi. Berger, genel klasmanda 228 puanla lider konumda.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam