Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kullanım Koşulları

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/04/2020 - 17:55 GMT+3

Son güncellenme tarihi:

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu belge, Eurosport ve Eurosport Player web sitelerinin ve uygulamalarının (bundan sonra "Hizmet" olarak anılacaktır) kullanım koşullarını içermektedir.
Hizmet’e erişmeden, Hizmet’i kurmadan veya Hizmet’i kullanmadan önce lütfen bu Kullanım Koşullarını okuyun. Bu Kullanım Koşulları, Hizmet’e erişiminiz ve Hizmet’i kullanımımızla ilgili sizinle aramızdaki sözleşmeyi oluşturmaktadır. Hizmet’e erişerek, Hizmet’i kurarak veya Hizmet’i kullanarak bu Kullanım Koşulları’nı kabul etmektesiniz. Bu Kullanım Koşulları’nı kabul etmiyorsanız lütfen Hizmet’i kullanmayınız.
Biz kimiz
Hizmet, kayıtlı ofisi Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, Londra, W4 5YB, Birleşik Krallık adresinde bulunan ve 09615785 şirket tescil numarasıyla İngiltere'de kayıtlı bulunan DPlay Entertainment Limited (bundan sonra "DEL", "biz", "tarafımız" olarak anılacaktır) tarafından işletilmekte ve tarafınıza sunulmaktadır.
Gizlilik
Hizmet’i veya Eurosport Hesabı’nızı (aşağıda tanımlanmıştır) kullanırken tarafımıza vereceğiniz veya tarafımızca toplanacak tüm kişisel bilgiler tarafımızca Gizlilik Politikamızda açıklandığı şekilde kullanılacaktır. Ayrıca, Çerez Politikamızı okuduğunuzdan lütfen emin olunuz.
Hizmet
Bu Kullanım Koşulları’nda Hizmet ibaresi şunları kapsamaktadır:
· Eurosport Player ve Eurosport web siteleri (toplu olarak "Web Siteleri" olarak anılacaktır);
· Bazı cep telefonlarında ve diğer bağlı aygıtlarda sağlanan Eurosport Player ve Eurosport uygulamaları (toplu olarak Uygulamalar” olarak anılacaktır) ve
· Aşağıdakiler dahil olmak üzere Web Siteleri ve Uygulamalar üzerinden sunulan her şey:
o hesap sahiplerine ücretsiz olarak veya paralı abonelikle sunulan talep üzerine ve canlı video içeriği hizmeti;
o tüm özellikler, işlevler ve kullanıcı arayüzleri; ve
o görseller, fotoğraflar, sesler, müzik parçaları, metinler, makaleler, oyunlar, grafikler, yazılımlar, videolar, programlar, canlı akışlar ve doğrusal kanallar gibi görüntüleyebileceğiniz, erişebileceğiniz veya katkıda bulunabileceğiniz her türlü içerik ve materyaller (İçerik”).
Hizmet’teki İçerik düzenli olarak değişmektedir, bir başka deyişle bazı sporlar, etkinlikler, makaleler, programlar, kanallar vb. erişilebilir hale gelirken bazı sporlara, etkinliklere, makalelere, programlara, kanallara vb. erişim sona erebilir. Daha ayrıntılı bilgi için 9. maddeye bakınız.
Kullanım Koşulları
1. Hizmet’e Erişim
1.1 Hizmet’e erişerek, Hizmet’i kullanarak veya yükleyerek bu Kullanım Koşulları'nda belirtilen hüküm ve koşullar uyarınca İçerik’e erişebilir, İçerik’i kullanabilir, görüntüleyebilir ve İçerik ile etkileşime geçebilirsiniz.
1.2 Bazı İçerik’lere herhangi bir ücret ödemeden erişebilir ve bunları ücretsiz görüntüleyebilirsiniz, ancak bazı İçerik’lerin tarafınıza sunulabilmesi için:
(a) bir hesap ("Eurosport Hesabı") açmanız veya
(b) tek seferlik pass veya sürekli abonelik ("Eurosport Pass") satın almanız gerekir.
1.3 Yaşınız 16 veya üzerindeyse Eurosport Hesabı açabilirsiniz. Eurosport Pass satın almanız için mutlaka 18 yaşını (veya ikamet ettiğiniz ülkede reşit olma yaşı 18'in üzerindeyse resmi reşit olma yaşını) doldurmuş olmanız gerekmektedir.
1.4 Eurosport Pass seçim sayfasında ve Yardım Merkezimizde açıklandığı gibi:
(a) Hizmet üzerinden sunulan Eurosport Pass'ları, İçerik’leri, özellikleri ve işlevleri aygıtınıza, ikamet ettiğiniz bölgeye ve ilgili Web Sitesi’ne ve Uygulama’ya bağlı olarak değişebilir. Desteklenen aygıtlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Kullanım Koşulları’nın 13. bölümünü okuyun.
(b) İçerik’e, özelliklere ve işlevlere ilişkin sınırlamalar da seçtiğiniz Eurosport Pass'a ve ticari iş ortaklarımız tarafından uygulanan sınırlamalara göre değişebilir.
2. Eurosport Hesabı’nız
2.1 Eurosport Hesabı’nızı oluştururken tarafımıza mutlaka doğru, tam ve eksiksiz bilgi vermelisiniz. Bir Eurosport Hesabı oluşturmak için bir üçüncü taraf platformunda veya başka bir iş ortağında sahip olduğunuz bir hesabı kullanabilirsiniz, örneğin bir sosyal medya hizmetini kullanarak oturum açabilirsiniz.
2.2 Eurosport Hesabı kullanıcı adınızdan ve parolanızdan, bunların gizli tutulmasından ve bu bilgiler kullanılarak gerçekleştirilen tüm eylemlerden (Eurosport Hesabı’nız üzerinden Hizmet’e erişimleriniz ve tüm ilgili kullanımlarınız dâhil) tek başınıza sorumlu olacaksınız. Ödeme bilgilerinizi, kullanıcı adınızı ve parolanızı başkalarıyla paylaşmamanızı öneririz. Güvenlikihlalini veya parolanızın veya kullanıcı adınızın yetkiniz haricinde kullanıldığını öğrendiğinizde veya buna dair şüpheye düştüğünüzde bizi derhal haberdar etmeyi kabul etmektesiniz.
3. Eurosport Pass'ınız
3.1 Bölgenizde sunulan mevcut Eurosport Pass'ları Hizmet’te listelenmiştir. Bizden bir Eurosport Pass satın alırsanız satın alma işleminizi tamamlamadan önce fiyat, para birimi ve otomatik yenileme ile ilgili bilgiler tarafınıza gönderilecektir.
3.2 Eurosport Pass Bilgileri sekmesindeşu bilgileri bulabilirsiniz:
(a) otomatik yenileme, minimum abonelik süreleri, otomatik yenilemenin nasıl kapatılacağı ve iptal de dâhil her bir Eurosport Pass tipinin özellikleri hakkında ayrıntılı bilgiler ve
(b) fatura düzenlemeleriniz üzerindeki etkileri de dâhil bir Eurosport Pass'tan başka bir Eurosport Pass'a geçiş hakkında ayrıntılı bilgiler.
3.3 Bir satın alma işlemini tamamladıktan sonra tarafınıza yeni Eurosport Pass'ınız hakkında ayrıntılı bilgilerin yer aldığı bir onay e-postası gönderilecektir. Fiyat da dâhil olmak üzere Eurosport Pass'ınızla ilgili ayrıntılı bilgileri ayrıca Hesap alanında görebilirsiniz. Eurosport Pass’iniz otomatik yenileniyorsa bu bilgiler arasında abonelik yenileme fiyatı, fatura yenileme tarihi ve Eurosport Pass'ın otomatik yenilenmesinin nasıl durdurulacağı bilgileri de yer alacaktır. Bir üçüncü taraf üzerinden abone olduysanız lütfen 12. bölümü okuyunuz.
4. Otomatik yenileme
4.1 Birçok Eurosport Pass, bir sonraki yenileme tarihinden önce aboneliğinizi (veya ücretsiz erişim süresinin sonunda) iptal etmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenir.
4.2 Bizden bir Eurosport Pass satın alırsanız Eurosport Pass tipinizin otomatik yenilenip yenilenmediği ve bunun ne zaman gerçekleştirileceği ile ilgili bilgiler kaydolurken tarafınızla paylaşılacaktır.
4.3 Otomatik olarak yenilenen bir Eurosport Pass'a sahipseniz ve mevcut abonelik süreniz (veya ücretsiz erişim süresi) bitmeden önce aboneliğinizi iptal etmezseniz Eurosport Pass'ınız otomatik olarak yenilenecektir. Eurosport Pass'ınız otomatik olarak yenilendiğinde (mevcut veya bir sonraki abonelik süreniz için bir promosyon fiyatı geçerli değilse veya 8. bölüm uyarınca tarafınıza bir fiyat değişikliği bildiriminde bulunulmamışsa) bir sonraki abonelik süresine ilişkin olarak tarafınızdan aynı fiyat üzerinden toplam abonelik ücreti tahsil edilecektir. Otomatik yenilemenin nasıl kapalı konuma getirilebileceği de dâhil otomatik yenileme hakkında daha fazla bilgi için Eurosport Pass Bilgileri sekmesi ve Hesap altında verilen açıklamaları okuyunuz.
4.4 Eurosport Pass'ınız aylık olarak yenilenmiyorsa mevcut abonelik süreniz dolmadan önce yenileme hakkında bilgilendirileceksiniz.
5. Ücretsiz Erişim Süresi
5.1 Eurosport Pass'ınız bir ücretsiz erişim süresiyle başlayabilir. Başka koşullar geçerli değilse ücretsiz erişim süreleri (her bir abone için bir defaya mahsus olmak üzere) sadece yeni aboneler için geçerlidir. Ücretsiz erişim sürelerinin uzunluğu kayıt sırasında belirtilecektir.
5.2 Eurosport Pass'ınızı ücretsiz erişim süresi sona ermeden önce iptal etmediğiniz takdirde ücretsiz erişim süresinin sonunda abonelik ücreti sizden otomatik olarak tahsil edilecektir. Ücretsiz erişim sürenizin sona ereceğine dair veya sona erdiğine ve ücretli aboneliğinizin başladığına dair bir bildirim gönderilmeyebileceğine lütfen dikkat ediniz.
5.3 App Store gibi bir üçüncü taraf üzerinden veya iş ortaklarımız üzerinden abone olurken lütfen ayrıca aşağıdaki 12 (Üçüncü Taraf Platformları ve Hizmetleri) bölüme bakınız.
6. Promosyon Teklifleri
6.1 DEL, DEL ile aynı grup bünyesindeki şirketler ve/veya üçüncü taraf iş ortaklarımız Hizmet’e ücretsiz veya indirimli erişmeniz için tarafınıza indirim kodları, indirimler veya diğer promosyon teklifleri (Promosyon Teklifleri”) sunabilir.
6.2 Promosyon Teklifleri çeşitli şekillerde olabilir ve tek başına ya da DEL (veya DEL ile aynı grup bünyesindeki diğer şirketler) tarafından satılan diğer ürünler veya hizmetlerle birlikte bir paketin bir parçası olarak veya iş ortaklarımızın birine ait ürünler veya hizmetler ile birlikte sunulabilir.
6.3 Promosyon Teklifleri’ni sadece bunların tabi olduğu özel hüküm ve koşullara uygun olarak talep edebilir ve kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bilgiler de dâhil, ayrıntılı bilgiler için ilgili Promosyon Teklifi’nin geçerli hüküm ve koşullarını lütfen gözden geçiriniz:
(a) bu teklifin geçerli olduğu kişiler ve
(b) varsa Promosyon Teklifi’nin ücretsiz erişim süresiyle birlikte kullanılmasına ilişkin kısıtlamalar.
6.4 Promosyon Teklifi’nin bir üçüncü taraf iş ortağı veya DEL ile aynı grup bünyesindeki başka bir şirket tarafından sunulduğu durumlarda ilgili tarafın ek hüküm ve koşulları bulunabilir. DEL bu gibi üçüncü taraf iş ortakları tarafından sağlanan ürünler ve hizmetler ile ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.
7. Faturalandırma
7.1 Eurosport Pass'ınız için ödeme yapmanız gerektiğinde bu ödeme sizden ilk abone olurken seçtiğiniz ödeme yöntemi kullanılarak tahsil edilecektir.
7.2 Eurosport Pass'ınız otomatik olarak yenileniyorsa Eurosport Pass'ınız için abonelik ödemeleri her bir yeni abonelik süresinin ilk gününde aynı fiyat üzerinden (8. bölüm uyarınca fiyat değişikliğine ilişkin bir bildirim yapılmamışsa veya bölüm 7.4 geçerli değilse) otomatik olarak tahsil edilecektir. Genellikle ilk ödeme, abone olduğunuz gün veya tarafınıza bir ücretsiz erişim süresi tanınmışsa ücretsiz erişim sürenizin sona erdiği gün tahsil edilir.
7.3 Eurosport Pass'a hiçbir ücret ödemeden belirli bir süre erişmenizi sağlayan ve ardından ücretli aboneliğe dönüşen bir Promosyon Teklifi’ne hak kazanmışsanız ilk ödemeniz, bu promosyon süresi sona erer ermez tahsil edilecektir.
7.4 İndirim içeren bir Promosyon Teklifi’ne hak kazanmışsanız faturanız ve ödemeler bu promosyon süresi için uygun şekilde düşürülecektir. Promosyon süresi sona erdikten sonra standart abonelik fiyatı geçerli olacaktır.
7.5 Fatura bilgilerinizi görmek, otomatik yenileme özelliğini kapatmak veya ödeme yönteminizi güncellemek veya değiştirmek için Hesap alanına gidiniz (bir üçüncü taraf veya başka bir hizmet üzerinden, örneğin Apple, Google veya iş ortaklarımızdan biri üzerinden ödeme yapıyorsanız lütfen aşağıdaki 12. bölüme (Üçüncü Taraf Platformları ve Hizmetleri) bakınız).
7.6 Ödeme yönteminizin süre aşımına uğraması, bakiyenizin yeterli olmaması nedeniyle veya başka bir nedenle ödemeniz gerçekleşmezse ve ödeme yöntemini değiştirmez veya Eurosport Pass'ınızı iptal etmezseniz tarafınıza bildirimde bulunulduktan sonra Eurosport Pass'ınıza ve/veya Eurosport Hesabı’nıza erişiminiz geçerli bir ödeme yöntemi alınana kadar tarafımızca (veya ilgili üçüncü tarafça) askıya alınacaktır. Tarafınıza bu tür ödeme hatalarıyla ilgili bilgilendirme yapılacak ve ödeme yönteminizi güncellemeniz için size fırsat verilecektir. Ödeme yönteminizi Hesap alanından güncellediğinizde, Eurosport Pass'ınız için güncellediğiniz ödeme yöntemi kullanılarak tahsilat yapılmasına izin vermiş sayılırsınız ve tahsil edilmeyen tutarlardan sorumlu olmaya devam edersiniz. Bu durum ödeme tarihlerinizin veya abonelik sürenizin değişmesine neden olabilecektir.
7.7 Ödeme yönteminiz başarılı şekilde yetkilendirilmezse bildirimde bulunarak veya belirli bir ayda abonelik yenileme gününüze karşılık gelen bir tarih bulunmuyorsa, örneğin tahsilatın her ayın 30'unda yapılmasına karşın Şubat ayı 28 gün ise, otomatik olarak ödemenin çekildiği tarihi değiştirme hakkımız saklıdır.
7.8 Kredi kartı işlemlerini gerçekleştirmek ve diğer ödeme yöntemlerini işlemek için diğer şirketler (DEL ile aynı grup bünyesindeki diğer şirketler dâhil), acenteler veya yükleniciler ile çalışıyoruz.
7.9 Ücretsiz erişim süresiyle başlayan bir Eurosport Pass'a abone olursanız ve ücretsiz olarak Eurosport Pass'a erişmenize izin veren, ancak ödeme bilgilerinizi de girmenizi gerektiren bir Promosyon Teklifi kullanırsanız ücretsiz erişim süreniz veya Promosyon Teklifi’niz başladığında geçici olarak sizden küçük bir ücret tahsil edilebilecektir.
8. Fiyat değişiklikleri
8.1 Eurosport Pass'ın fiyatında zaman zaman değişiklikler gerçekleştirebiliriz. Tüm fiyat değişiklikleri, mevcut Eurosport Pass'ınız için yenileme tarihinden sonra uygulanmak üzere, tarafınıza bildirimde bulunulduktan en az 30 gün sonra geçerli olacaktır. Fiyat değişikliklerinin geçerlilik kazanacağı tarih tarafınıza bildirilecektir. Eurosport Pass'ı üçüncü taraf iş ortaklarımızdan (Apple ve Google dahil) biri üzerinden satın aldıysanız fiyat değişiklikleri bu iş ortağının hüküm ve koşullarına tabi olacaktır.
8.2 Sizi bir fiyat değişikliği konusunda bilgilendirirsek ve Eurosport Pass'ınıza yeni abonelik fiyatından devam etmek istemezseniz, bir sonraki abonelik süresi başlamadan önce [Hesap] altında gösterilen (11. bölümde açıklanan) iptal adımlarını takip ederek Eurosport Pass'ınızı iptal edebilirsiniz. Eurosport Pass'ınızı kullanmaya devam etmeniz ve/veya yeni abonelik süresi için yeni abonelik fiyatından ödeme yapmanız durumunda fiyat değişikliğini kabul etmiş sayılırsınız.
9. İçerik değişiklikleri
9.1 Yukarıda Hizmet açıklanırken belirtildiği gibi Hizmet’teki İçerik düzenli olarak değişmektedir, bu bazı sporlar, etkinlikler, makaleler, programlar, kanallar vb. erişilebilir hale gelirken bazı sporlara, etkinliklere, makalelere, programlara, kanallara vb. erişim sona erebilir anlamına gelmektedir.
9.2 Üçüncü taraf hak sahiplerinin ilgili içeriği Hizmet’te kullanma hakkımızı geri çekmesi veya sınırlandırması veya yasal ve düzenleyici gerekçeler gibi çeşitli nedenlerle İçerik’in erişilebilirliği değişebilir.
9.3 Hizmet’i kesintisiz şekilde sunuyoruz, ancak gelecekte nelerin değişebileceğini öngöremiyoruz. Bu nedenle, Kullanım Koşullarında açıklananlar dışında İçerik’te başka değişiklikler meydana gelebilecektir.
9.4 İçerik’te büyük ölçüde olumsuzluk yaratacak değişiklikler yapmaktan kaçınmaya (aşağıdaki 10.2(b) numaralı maddede açıklandığı gibi) çalışacağız, ancak böyle bir değişiklik meydana gelirse aşağıdaki 10.2(b) numaralı maddeye uygun şekilde sizi bilgilendireceğiz.
9.5 İçerik’teki her değişiklik hakkında tarafınıza önceden bilgilendirme yapamayabileceğimizi lütfen unutmayınız. İçerik’in erişilebilirliği hakkında ayrıntılı bilgiler için Web Sitesi’ni ve Uygulamalar’ı gözden geçirmelisiniz.
10. Hizmetteki Değişiklikler
10.1 Ücretsiz erişim:
(a) Önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın Hizmet’in ücretsiz bileşenlerinde değişiklik yapabilir veya bu bileşenleri sunmayı durdurabiliriz.
(b) Kayıtlı olmayan ziyaretçi veya Eurosport Hesabı sahibi olarak herhangi bir Eurosport Pass satın almadan Hizmet’in erişebileceğiniz kısımları da buna dahildir. Bu tür değişiklikler (örnek olarak) şu durumlarda gerçekleştirilebilir: belirli özellikleri veya işlevleri kaldırmamız ve/veya bazı aygıtların veya platformların Hizmet’in ücretsiz kısımlarına erişmesini durdurmamız gereken haller. Ayrıca zaman zaman Hizmet’in ücretsiz kısımlarını iyileştirmek, güncellemek veya geliştirmek için de adımlar atabiliriz.
10.2 Ücretli Hizmet:
(a) Ayrıca, Hizmet’in sadece bir Eurosport Pass ile erişebileceğiniz kısımlarında da (“Ücretli Hizmet”) zaman zaman değişiklikler yapmak durumunda kalabiliriz. Ücretli Hizmet’teki değişiklikler yalnızca geçerli bir gerekçe bulunması şartıyla yapılacaktır. Bu gerekçelerden bazıları şunlardır:
(i) Hizmet’in tasarımında veya düzeninde değişiklikler yapılması;
(ii) Ücretli Hizmet’in bir parçası olarak erişilebilir özelliklerin ve işlevlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi veya
(iii) ilgili kanunlarda yapılan değişikliklere uyum sağlanması veya potansiyel bir güvenlik riskinin ortadan kaldırılması.
(b) Eğer Eurosport Pass'ınızın kullanım süresi içinde:
(i) Ücretli Hizmet’te sizin yararınıza olmayan bir değişiklik yapılırsa; veya
(ii) örneğin Hizmet’in yüksek profilli kanallarının veya geniş kategorilerinin kaldırılması gibi İçerik’te olumsuzluk yaratan büyük bir değişiklik yapılırsa,
en az 30 gün önce durumdan haberdar edilirsiniz ve tarafınıza bir iptal hakkı tanınır. Bu tür değişiklikler konusunda tarafınızı bilgilendirdikten sonra ve bu değişiklikler gerçekleşmeden önce Eurosport Pass'ınızı iptal etmezseniz değişiklikleri kabul etmiş sayılırsınız.
(A) Yararınıza olmayan bu tür değişikliklerin mevcut abonelik süreniz içinde yürürlüğe girmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bir başka ifadeyle, değişiklik meydana gelmeden önce (bir sonraki abonelik süresi başlamadan önce) durumdan haberdar edilecek ve istemeniz halinde 11. Bölüm (İptal) altında açıklanan adımları takip ederek Eurosport Pass'ınızı iptal edebileceksiniz.
(B) Böyle bir değişiklik mevcut abonelik süreniz içinde meydana gelirse değişiklik yürürlüğe girmeden Eurosport Pass'ınızı iptal edebilirsiniz. Böyle bir durumda, ödeme yaptığınız, ancak henüz kullanmadığınız Ücretli Hizmet için iade alırsınız.
10.3 Bu 10. Bölüm salt tasarım değişiklikleri veya İçerik’te yapılan ve 9. Bölüm kapsamına giren değişiklikler dâhil (ancak bunlarla sınırlı olmayan), Hizmet’in herhangi bir bölümünde Hizmet’i kullanmanızı etkilemeyen küçük değişiklikler için geçerli değildir.
11. İptal
11.1 Bulunduğunuz bölge için Eurosport Pass Bilgileri altında aksi belirtilmediği sürece mevcut abonelik süreniz (veya ücretsiz erişim süreniz) sona ermeden önce istediğiniz zaman Eurosport Pass'ınızı (Bölüm 11.2'de açıklandığı şekilde) iptal edebilirsiniz, bu iptal işlemi mevcut abonelik süresinin (veya ücretsiz erişim süresinin) sonunda uygulanacaktır. Bir başka ifadeyle, bir abonelik süresinin (veya ücretsiz erişim süresinin) ortasındaysanız tarafınıza aksi belirtilmediği sürece mevcut abonelik süreniz (veya ücretsiz erişim süreniz) sona erene kadar Eurosport Pass'ınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
11.2 Bazı bölgelerde belirli tipteki Eurosport Pass'ların mevcut abonelik süresi bitmeden sona eren minimum süreleri bulunmaktadır. Bu durum, ilk abonelik süresi veya herhangi bir yenileme süresi için geçerli olabilir. Bir başka ifadeyle, Eurosport Pass'ınızı iptal ettiğinizde bu iptal işlemi minimum sürenin sonunda veya derhal (minimum süre dolmuşsa) uygulanabilir. Eurosport Pass'ınız için geçerli minimum süre ve iptal hakları hakkında daha fazla bilgi için lütfen bölgenize özel Eurosport Pass Bilgilerine başvurunuz.
11.3 Eurosport Pass'ınızı yönetmek veya iptal etmek için Eurosport Hesabı’nızın Hesap alanına gidiniz.
11.4 Eurosport Pass'a bir üçüncü taraf üzerinden (örneğin App Store veya iş ortaklarımızdan biri üzerinden) kaydolduysanız ve aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız bu işlemi ilgili üçüncü taraf üzerinden yapmanız gerekecektir. Örneğin, aygıt ayarlarınıza girmeniz veya App Store hesabınızı ziyaret etmeniz ve Eurosport için otomatik yenileme özelliğini kapatmanız gerekebilecektir.
11.5 Eurosport Pass'ı bizden satın aldığınız takdirde şu hususları kabul etmektesiniz: (a) tarafınıza derhal Eurosport Pass (ve Eurosport Pass üzerinden erişilebilen İçerik) için erişim sağlanır; (b) kaydolurken izin aldığımız hususlar hakkında, varsa sahip olduğunuz şu yasal haklarınızdan vazgeçmektesiniz: (i) sahip olduğunuz Eurosport Pass hakkında fikrinizi değiştirme hakkı ve (ii) herhangi bir geçerli bekleme dönemi için geri ödeme alma hakkı.
11.6 Norveç'te ikamet ediyorsanız geçerli bir bekleme dönemi içinde fikrinizi değiştirme hakkınız hakkında daha fazla bilgiyi Eurosport Pass Bilgilerine altında bulabilirsiniz.
12. Üçüncü taraf platformları ve hizmetleri
12.1 Hizmet’e bir üçüncü taraf üzerinden (örneğin App Store üzerinden veya üçüncü taraf iş ortaklarımızdan biri tarafından sunulan bir hizmet paketinin bir parçası olarak) erişiyorsanız veya bir Eurosport Pass'ı bu şekilde bir üçüncü taraftan veya o üçüncü taraf veya DEL tarafından satılan başka bir ürünle veya hizmetle birlikte satın aldıysanız:
(a) ilgili üçüncü tarafın veya ilgili ürün veya hizmetlerin koşullarına (ilgili kullanım kuralları da dahil) tabi olursunuz;
(b) ilgili Eurosport Pass ödemeleri o üçüncü tarafa veya diğer ürün veya hizmete yapılır;
(c) şu hususlardaki önemli bilgiler:
(i) satış koşulları;
(ii) ücretler;
(iii) vergiler;
(iv) ödeme yöntemleri;
(v) bir işlemi iptal etme hakkınız ve bu hakkı (varsa) ne zaman kullanabileceğiniz ve
(vi) bir işlemin sonlandırılması için atılacak teknik adımlar
ilgili üçüncü tarafın hüküm ve koşullarında veya diğer ürünün veya hizmetin hüküm ve koşullarında verilecektir ve
(d) bu durumda ilgili üçüncü tarafın hüküm ve koşullarına ve ayrıca bu Kullanım Koşulları’na uygun hareket etmeniz gerekecektir. Bu Kullanım Koşulları ile üçüncü tarafın hüküm ve koşulları arasında bir uyuşmazlık söz konusu olursa üçüncü tarafın koşulları geçerli olacaktır.
12.2 Eurosport Pass'ınız için bir üçüncü taraf (örneğin App Store veya iş ortaklarımızdan biri) üzerinden veya bu üçüncü taraf veya DEL tarafından satılan başka bir ürün veya hizmet üzerinden ödeme yapıyorsanız ve ödeme yönteminizi değiştirmek istiyorsanız bu işlemi ilgili üçüncü taraf veya diğer ürün veya hizmet üzerinden gerçekleştirmelisiniz. Bu durumda faturalandırma veya ödemeler ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Eurosport Pass'ınız ile ilgili iade veya kredi haklarınızı öğrenmek için doğrudan ilgili üçüncü tarafla iletişime geçin.
13. Cihaz kısıtlamaları, desteklenen cihazlar ve güncellemeler
13.1 Eurosport Pass'ınızı kullanarak İçerik’i aynı anda sadece belirli sayıda cihazda izleyebilirsiniz. Cihaz kısıtlamalarıyla ilgili ayrıntılı bilgileri Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.
13.2 Hizmet’in, Eurosport Pass'larının ve İçerik’in erişilebilirliği ve çalışması internet bağlantınızın kalitesine ve cihaz özelliklerinize göre değişmektedir. Eurosport Pass seçim sayfasında ve Yardım Merkezimizde açıklandığı gibi Hizmet’in bazı özellikleri tüm cihaz veya tüm işletim sistemlerinde çalışmayabilmektedir. Desteklenen cihazların tam listesi ve işletim sistemi gereksinimleri için lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret ediniz.
13.3 Mümkün olan en iyi deneyimi yaşamak ve Hizmet’in doğru çalışmasını garanti etmek için Hizmet güncellemelerini yayınlanır yayınlanmaz kabul etmenizi öneririz. Bu güncelleme, ayrıca cihazınızın işletim sistemini güncellemenizi de gerektirebilmektedir. Yeni işletim sistemleri ve cihazlar piyasaya sürüldüğünde bir süre sonra eski sürümlere olan desteğimizi durdurabiliriz. Mevcut durumda desteklenen cihazların tam listesi ve işletim sistemi gereksinimleri için lütfen Yardım Merkezimizi düzenli olarak ziyaret ediniz.
13.4 Hizmet güncellemelerini, değişikliklerini veya sürüm yenilemelerini kullanmanız; bu Kullanım Koşuları’na ve ilgili güncellemeyi, değişikliği veya sürüm yenilemesini kurduğunuzda kabul ettiğiniz ek koşullara göre düzenlenecektir.
14. Veri kullanımınız
Hizmet’i ve Eurosport Pass'ınızı kullanırken tüm internet erişimi ve mobil veri kullanımı ücretleri ve ilgili diğer tüm ücretler sizin sorumluluğunuzda olacaktır. Videolar ve oyunlar gibi görsel ve sesli içeriğin oynatılması ve indirilmesi durumunda yüksek miktarda veri kullanılacağına lütfen dikkat ediniz.
15. Mülkiyet
15.1 Hizmet’teki İçerik tarafımıza aittir veya lisanslanmıştır ve telif hakkımıza, ticari marka haklarımıza ve diğer fikri mülkiyet haklarımıza tabidir. Bu nedenle, Hizmet’i bu Kullanım Koşulları’na uygun olarak kullanma hakkı dışında Hizmet’e veya herhangi bir bölümüne ilişkin hiçbir fikri mülkiyet hakkına sahip olmamaktasınız.
15.2 Hizmet veya İçerik kapsamında bulunan hiçbir telif hakkı bildirimini veya diğer mülkiyet işaretlerini kaldıramaz, değiştiremez veya üzerinde herhangi bir faaliyet gerçekleştiremezsiniz.
15.3 Bu Kullanım Koşulları’nda açık şekilde izin verildiği haller dışında Hizmet’in (İçerik de dâhil) herhangi bir bölümüne erişilmesi veya herhangi bir bölümünün kopyalanması, aktarılması, kamuya açık şekilde oynatılması veya üçüncü kişilere iletilmesi tarafımıza (veya mülkiyet sahibine) ait fikri mülkiyet haklarını ve bu Kullanım Koşulları’nı ihlal eder.
15.4 Böyle bir ihlal durumunda tarafımızca veya bağlı şirketlerimizden biri tarafından sözleşmeniz anında geçerli olacak şekilde sonlandırılabilir, Hizmet’e erişiminiz engellenebilir ve sahip olduğunuz Eurosport Hesapları kapatılabilir ve sahip olduğumuz hakları kullanabilir veya ilgili yaptırımları uygulamaya koyabiliriz.
16. İçeriğiniz
16.1 Bir Eurosport Hesabı’nız varsa İçerik’i beğenme ve paylaşma gibi, Hizmet’teki İçerik ile etkileşim kurabilirsiniz.
16.2 Aşağıdaki hususları kabul etmektesiniz:
(a) İftira niteliği içeren, saldırgan, mevzuata aykırı, sakıncalı olabilecek, başkalarının haklarını ihlal eden veya bu Kullanım Koşulları’na aykırı olan bir İçerik paylaşamaz, yükleyemez ve böyle bir İçerik’e katkıda bulunamazsınız; ve
(b) Mülkiyet sahibi tarafından resmi lisans veya izin sahibi değilseniz veya ilgili materyali paylaşmaya yasal yetkiniz bulunmuyorsa Hizmet’e sağladığınız İçerik, telif hakkı üçüncü taraflara ait materyaller veya üçüncü tarafların mülkiyet haklarına (gizlilik veya yayın hakları dahil) tabi materyaller içeremez.
16.3 İçerik’inizin bu Kullanım Koşulları’nda belirtilen gereksinimleri karşılayıp karşılamadığına karar verme hakkımız saklıdır (ancak böyle bir zorunluluğumuz bulunmamaktadır) ve bu Kullanım Koşulları’na aykırı hareket ettiğinizi tespit ettiğimizde önceden bir bildirimde bulunmaksızın bu tür İçerik’leri kaldırabilir, değiştirebilir veya silebilir, İçerik yükleme bölümüne erişiminizi sonlandırabilir veya askıya alabilir ve/veya sahip olduğunuz Eurosport Hesabı’nı sonlandırabilir veya askıya alabiliriz.
17. Hizmeti kullanımınız
17.1 Aşağıdaki hususları kabul etmektesiniz:
(a) Daima bu Kullanım Koşulları’na uygun hareket etmeyi ve
(b) Hizmeti kanunlara aykırı şekilde veya fikri mülkiyet hakları da dâhil başkalarının haklarını ihlal edecek şekilde kullanmamayı.
17.2 Hizmet’i sadece kendi kişisel ve ticari olmayan amaçlarınız doğrultusunda kullanmanıza ve görüntülemenize izin verilmektedir. Hizmet’i kullanırken Hizmet’e erişmeniz ve Hizmet’i oynatmanız, indirmeniz, geçici olarak kaydetmeniz ve görüntülemeniz için tarafınıza sınırlı, münhasır olmayan, devredilemeyen bir lisans verilecektir. Hizmet’te erişebileceğiniz İçerik bir Eurosport Hesabı’na sahip olup olmadığınıza ve sahip olduğunuz Eurosport Pass'ın tipine bağlı olarak değişecektir. Bu Kullanım Koşulları kapsamında tarafınıza verilen sınırlı lisans dışında tarafınıza Hizmet’e ilişkin hiçbir hak, yetki veya imtiyaz verilmeyecektir.
17.3 Aşağıda sıralanan eylemlerde bulunmanız veya üçüncü tarafların bu eylemlerde bulunmasına izin vermeniz yasaktır:
(a) Hizmet’in herhangi bir bölümünü herhangi bir üçüncü tarafın çıkarları için aktarma, yayınlama, görüntüleme, oynatma, lisanslandırma, satışa sunma, kopyalama ve/veya kopyalarını dağıtma veya Hizmet’in herhangi bir bölümünü kamuya açık yerlerde sergileme;
(b) İçerik’in veya Hizmet’in herhangi bir bölümünü alma ve Hizmet’in herhangi bir bölümünü tarafımıza veya iş ortaklarımıza ait olsa da başka bir web sitesine, uygulamaya, çevrimiçi hizmete veya görsel ve sesli hizmete entegre etme;
(c) Hizmet’in herhangi bir bölümüne erişme veya herhangi bir bölümünü görüntüleme ve/veya bir sanal proxy ağ kullanarak Eurosport Pass satın alma;
(d) Eurosport Hesabınız veya Eurosport Pass'inize erişmek için kullanıcı adınızı ve parolanızı üçüncü taraflarla paylaşma;
(e) yasal hakkınız bulunmadığı halde Hizmet’i değiştirmeye, uyarlamaya, tersine mühendislik uygulamaya, parçalarına ayırmaya, kaynak koduna dönüştürmeye, transfer etmeye, değiştirmeye veya çevirmeye çalışma;
(f) Hizmet’in veya İçerik’in içerik korumalarını kaldırma, devre dışı bırakma, etkisini azaltma veya çalışmaz hale getirme;
(g) Hizmet’in herhangi bir kullanıcısının kişisel verilerini (hesap adı dahil) toplama veya derleme veya Hizmet’in, Eurosport Pass'ınızın veya İçerik’in gezinme yapısına veya sunumuna erişmek, "veri madenciliği" uygulamak ve bunu kopyalamak, indekslemek veya herhangi bir şekilde yeniden üretmek veya kullanamaz hale getirmek için robot, bot, kazıyıcı, site arama/kurtarma uygulaması, proxy veya başka bir manüel veya otomatik aygıt, yöntem, sistem veya proses kullanma.
17.4 Ücretsiz erişim süresi veya aynı tipte Promosyon Teklifi almak için birden fazla defa kaydolmamayı kabul etmektesiniz. Bu tür eylemler bu Kullanım Koşulları’na aykırı kabul edilecektir ve Eurosport Hesabı’nızın ve/veya Eurosport Pass'ınızın sonlandırılmasına neden olabilir.
18. Hizmetin ikamet edilen ülke dışında kullanılması
18.1 AB sınırları içinde ikamet ediyorsanız başka bir AB ülkesini ziyaret ettiğinizde normalde ilgili Eurosport Pass'ınız üzerinden erişebildiğiniz İçeriğe hiçbir ücret ödemeden erişebilirsiniz. Bir başka ifadeyle aynı hizmetin keyfini sanki evinizdeymiş gibi çıkarabilirsiniz; evinizde Eurosport Pass'ınız ile eriştiğiniz aynı İçeriğe aynı dilde erişirsiniz. Bu erişim sadece başka AB ülkesinde geçici olarak bulunuyorsanız ve ikamet ettiğiniz ülkenin bir AB ülkesi olduğunu doğrulayabiliyorsak geçerlidir.
18.2 İkamet edilen ülke dışından Hizmet’e erişim hakkında daha ayrıntılı bilgiyi Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.
19. Hizmeti kullanma hakkını sonlandırma
19.1 Tarafınızla olan sözleşmemizi (ve dolayısıyla Hizmet’i kullanma hakkınızı) istediğimiz zaman sonlandırabiliriz. Aramızdaki sözleşmeyi siz bir Eurosport Pass satın aldıktan sonra sonlandırırsak bu durumu makul çerçevede mümkün olan en erken sürede tarafınıza bildireceğiz ve (i) abonelik sürenizin geri kalan kısmında Eurosport Pass'ınızın geçerli olduğu Hizmet’in ödenmiş bileşenlerine erişmeye devam etmenizi veya (ii) sözleşmemizin sona erdiği tarihten sonra abonelik sürenizden kalan kısım için para iadesi yapılmasını sağlayacağız. Eurosport Pass için tarafımızla olan sözleşmenizi 11. bölüm uyarınca istediğiniz zaman siz de sonlandırabilirsiniz.
19.2 Bu Kullanım Koşulları’nı ciddi düzeyde ihlal ederseniz veya Hizmet’in herhangi bir bölümünü hileli veya yasal olmayan şekilde ya da belirtilen amaçların dışında herhangi bir şekilde kullandığınız tespit edilirse Hizmet’in veya Eurosport Pass'ınızın tümünü veya herhangi bir bölümünü derhal sonlandırabilir veya askıya alabiliriz. Hizmet’i kullanma hakkınızı sonlandırdığımız veya askıya aldığımız zaman durumdan haberdar edilirsiniz. Yaptığınız eylemler düzeltilebilir nitelikte ise tarafınıza bunları düzeltmeniz için makul bir fırsat tanınacaktır.
19.3 Hizmeti, Eurosport Hesabı’nızı veya Eurosport Pass'ınızı kullanma haklarınızı sonlandırırsak Hizmet’i kullanmak da dahil, bu Kullanım Koşulları kapsamında yetki verilen tüm faaliyetleri mutlaka sonlandırmalısınız.
20. Size karşı yükümlülüklerimiz
20.1 Bulunduğunuz ülkenin kanunları uyarınca çeşitli yasal haklara sahipsiniz. Bu Kullanım Koşulları’nın hiçbir hükmü bu yasal haklarınızı kısıtlandırma niyeti taşımamaktadır ve bulunduğunuz ülkenin kanunları uyarınca yükümlülüğümüzü sınırlandırma hakkına sahip olmadığımız durumlarda yükümlülüklerimiz hiçbir şekilde sınırlandırılmayacaktır. Yasal haklarınız hakkında daha fazla bilgi için lütfen ülkenizdeki tüketici kurumuna başvurunuz.
20.2 Tarafımızın veya çalışanlarımızın ve temsilcilerimizin ihmali neticesinde meydana gelebilecek ölüm ve yaralanmalarla ilgili sorumluluğu üstleniyoruz. Ayrıca, tarafımızın ya da çalışanlarımızın veya temsilcilerimizin yanıltıcı beyanları, kasıtlı ve bilinçli hataları veya büyük ihmalkârlıkları ile ilgili de tüm sorumluluğu üstleniyoruz.
20.3 Bu Kullanım Koşulları’nı ihlal ettiğimiz halde sadece öngörülebilir zararlardan sorumlu olacağız. Zararlar, bariz olduklarında veya bu Kullanım Koşulları taraflarca kabul edilirken hem tarafınızca hem de DEL tarafından meydana gelme olasılığının bulunduğu biliniyorsa öngörülebilirdir.
20.4 Aşağıdaki hususlardan dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz:
(a) Hizmet’i veya İçerik’i bu Kullanım Koşulları kapsamında tarafımızca onay verilmeyen şekilde kullanmanız;
(b) Kontrolümüz dışında meydana gelerek, tarafınıza karşı olan yükümlülüklerimizi yerine getirmemizi engelleyen, öngörülemeyen durumlar veya ilgili kanunlar (geçerli olduğu durumlarda) uyarınca "mücbir sebep" olarak kabul edilebilecek koşullar nedeniyle Hizmet’in veya İçerik’in arızalanması veya kesilmesi. Öngörülemeyen nitelikte olması ve kontrolümüz dışında gerçekleşmesi şartıyla bu mücbir nedenler arasında yıldırım düşmesi, sel, aşırı hava koşulları, yangın, patlama, terör faaliyetleri, salgın hastalık, ayaklanma, savaş, hükûmet veya diğer kamu kurumları tarafından alınan tedbirler, grev veya diğer endüstriyel girişimler sayılabilir;
(c) Hizmet’in veya İçerik’in herhangi bir bölümünün çalışmaması veya sunulamaması ya da içeriğin veya verilerin aşağıdaki nedenlerle kaybolması:
(i) ekipmanlarınızı, cihazlarınız, işletim sisteminiz veya internet bağlantınız (üçüncü taraflardan veya cihazlarınızda herhangi birinden kaynaklanan kötü amaçlı yazılımlar, virüsler veya yazılım hataları dâhil);
(ii) herhangi bir güncellemeyi veya Hizmet’in en son yayınlanan sürümünü indirmemeniz veya uyumluluk gereksinimlerini karşılamamanız veya
(iii) ekipmanlarınızı, cihazınızı, işletim sisteminizi veya internet bağlantınızı değiştirmenize bağlı sonuçlar;
(d) Yardım Merkezinde açıklandığı gibi Hizmet’in veya İçerik’in herhangi bir bölümünün (herhangi bir cihazınız dahil olmak üzere) diğer yazılım veya donanımlarla uyumsuzluğu ve
(e) cihaz üreticileri veya cihaz işletim sisteminin tedarikçisi de dâhil, kontrol sorumluluğumuzda bulunmayan bir üçüncü tarafın eylemleri.
20.5 Bölüm 20.1 ve 20.2 altında açıklanan koşullardan doğan yükümlülüklerimiz dışında (ki bu sorumluluk kalemlerinden yükümlülüğümüz sınırsızdır), ilgili kanunlarca izin verilen en geniş ölçüde, Hizmet’i kullanımınız neticesinde ortaya çıkan tüm zararlarla ilgili tarafınıza olan tüm yükümlülüğümüz Eurosport Pass'ınız için ödediğiniz toplam tutarla sınırlı olacaktır.
20.6 Hizmet’in veya İçerik’in yazılım hataları veya başka hatalar içermeyeceğini veya erişimin kesintisiz olacağını garanti edemiyoruz (örneğin bakım veya güncellemeler için ya da güç veya sunucu kesintileri nedeniyle ya da kontrolümüz dışında gelişen diğer nedenlerle sistem devre dışı kalabilir), ancak teknik sorunlardan haberdar olduğumuzda bunları gidermek için her zaman derhal harekete geçeceğiz.
21. Reklam ve üçüncü taraf web siteleri
21.1 Hizmet ve İçerik, reklamlar içerebilir. İlgili reklamın tarafımızca kontrol edilmediği hallerde kanunlarca izin verildiği ölçüde, Hizmet’te ve İçerik’te bulunan ve kontrolümüz altında olmayan reklamların eksiksizliği, doğruluğu veya varlığı ile ilgili tarafınıza karşı hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz.
21.2 Hizmet, mülkiyeti veya kontrolü tarafımıza ait olmayan web sitelerine köprü bağlantıları içerebilir.
(a) Üçüncü taraf web sitelerinin erişilebilirliği, içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır ve bunlarla ilgili tarafımızca hiçbir sorumluluk alınmamaktadır.
(b) Bu harici üçüncü taraf sitelerinin veya kaynaklarının tarafınıza açık olması sonucu veya bu web sitelerinde veya kaynaklarda bulunan veya bu web sitelerinden veya kaynaklardan yönlendirilen reklamların, ürünlerin veya diğer materyallerin eksiksiz olmasına, doğruluğuna veya varlığına güvenmeniz neticesinde ortaya çıkabilecek zarar veya hasarlardan dolayı tarafımızca hiçbir sorumluluk alınmayacağını onaylamakta ve kabul etmektesiniz.
21.3 Hizmet’ten çıktıktan sonra ziyaret ettiğiniz tüm web sitelerinin hüküm ve koşullarını ve gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.
22. İçeriğin Rapor Edilmesi
Hizmet’te bulunan, örneğin başka birinin fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğine inandığınız için veya bu gibi gerekçelerle işaretlemek veya rapor etmek istediğiniz bir İçerik ile karşılaşırsanız lütfen Yardım Merkezinde yer verilen talimatları takip ediniz.
23. Bu Kullanım Koşullarında Değişiklik Yapılması
23.1 Bu Kullanım Koşulları’nı istediğimiz zaman aşağıdaki gerekçelerle değiştirme hakkına sahibiz:
(a) Kullanım Koşulları’nı iyileştirmek, Kullanım Koşulları’nı daha açık veya anlaşılması daha kolay hale getirmek veya tüm müşterilerimizi tek bir Kullanım Koşulları kapsamında birleştirmek;
(b) tarafımızı veya sizinle aramızdaki sözleşmeyi bağlayan zorunlu kanunlar gibi yasal veya düzenleyici gereksinimleri karşılamak veya bir mahkeme kararını veya yaptırımını uygulamak;
(c) Hizmet ile ilgili tarafınıza ek bilgiler sunmak,
(d) ek özellikler, işlevler veya İçerik ekleyerek Hizmet’in kapsamını genişletmemiz de dâhil, Hizmet’te Hizmeti geliştirmek üzere değişiklikler yaptığımızda;
(e) Eurosport Pass'ınızın, diğer Eurosport Pass'larının veya Hizmet’te sunduğumuz ürünlerin ayrıntılarını veya yapısını güncellediğimizde;
(f) Hizmeti yapılandırma biçimimizi değiştirmek veya ticaretimizi yapılandırma veya yürütme biçimimizi yeniden organize etmek istediğimizde; veya
(g) güvenlik gerekçeleriyle İçerik’i veya Hizmet’i korumak üzere ilave güvenlik kontrollerini veya yazılımlarını uygulamaya koyduğumuzda.
Ayrıca, hizmeti kesintisiz şekilde sunmaktayız, ancak gelecekte nelerin değişebileceğini öngöremiyoruz. Bu nedenle, yukarıda belirtilenler dışındaki gerekçelerle bu Kullanım Koşulları’nda değişiklikler veya eklemeler yapabiliriz.
23.2 Bu Kullanım Koşulları’nda değişiklik meydana geldiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Güvenlik gerekçeleri ya da yasal veya düzenleyici gereksinimler nedeniyle değişiklikleri anında uygulamamızın zorunlu olduğu durumlar haricinde bu değişiklikleri tarafınıza değişiklikler yapılmadan önce bildirmeyi hedefliyoruz, aksi durumda yapılan değişikliklerden mümkün olan en kısa sürede bilgilendirileceksiniz.
23.3 Bu Kullanım Koşulları’nda yapılan değişiklikler aleyhinize ise değişikliklerden sizi en az 30 gün önceden bilgilendireceğiz ve bu durumda size değişiklik yürürlüğe girmeden önce Eurosport Pass'ınızı iptal etme hakkı tanıyacağız. Bu tür değişiklikler konusunda tarafınızı bilgilendirdikten sonra ve bu değişiklikler gerçekleşmeden önce Eurosport Pass'ınızı iptal etmezseniz değişiklikleri kabul etmiş sayılırsınız.
(a) Yararınıza olmayan bu tür değişikliklerin mevcut abonelik süreniz içinde yürürlüğe girmemesi için elimizden geleni yapacağız. Bir başka ifadeyle, değişiklik meydana gelmeden önce (bir sonraki abonelik süresi başlamadan önce) durumdan haberdar edilecek ve istemeniz halinde 11. Bölüm (İptal) altında açıklanan adımları takip ederek Eurosport Pass'ınızı iptal edebileceksiniz.
(b) Olumsuz bir değişiklik mevcut abonelik süreniz içinde meydana gelirse de değişiklik yürürlüğe girmeden Eurosport Pass'ınızı iptal edebilirsiniz. Böyle bir durumda, ödeme yaptığınız, ancak henüz kullanmadığınız Ücretli Hizmet için iade alırsınız.
23.4 Kullanım Koşulları’nın en güncel sürümü daima yürürlük tarihinden itibaren Web Sitesinde ve Uygulamalarda yayınlanıyor olacaktır.
24. Hizmet mesajları
24.1 Bir Eurosport Hesabı açarsanız Hizmet içi mesajlar yoluyla ya da kaydolurken verdiğiniz iletişim bilgileriniz kullanılarak kısa mesaj veya e-posta yoluyla tarafınıza Hizmet kullanımınıza, Eurosport hesabınıza ve/veya satın aldığınız Eurosport Pass'larına ilişkin bilgiler (örneğin parola değişiklikleri, ödeme onayları, faturalar veya ödeme yöntemleri, doğrulama mesajları, içerik ve özellik güncellemeleri ve diğer hizmet veya işlem mesajları) gönderilecektir.
24.2 Bir üçüncü taraf üzerinden, örneğin iş ortaklarımızdan biri üzerinden ya da bir platformdaki hesap bilgilerinizi kullanarak kaydolursanız hizmetle ilgili mesajlardan sizi haberdar edebilmek için bu üçüncü taraftan veya platformdan e-posta adresinizi alabiliriz.
25. Hakların devri
Aramızdaki sözleşme size özeldir ve hiçbir üçüncü taraf bu sözleşmeden yararlanamaz. Sizin de onaylamanız şartıyla, bu Kullanım Koşulları kapsamındaki haklarımızı ve yükümlülüklerimizi başka bir şirkete, firmaya veya kişiye devredebiliriz; bu durumda Eurosport Pass'ınız bu devirden olumsuz etkilenmeyecektir. Bu Kullanım Koşulları kapsamındaki haklarımız bir birleşme, satın alma veya şirketimizin başka bir şekilde devri neticesinde devredildiği durumlarda bu devir öncesinde Eurosport Pass'ınızı iptal etme hakkına sahipsiniz. Bu Kullanım Koşulları kapsamındaki haklarınızı veya yükümlülüklerinizi başka birine devredemezsiniz.
26. Bölünebilirlik kuralı
Bir mahkeme veya yasal yetkili kurum tarafından bu Kullanım Koşulları’nın herhangi bir paragrafının veya bölümünün kanunlara aykırı, geçersiz veya uygulanamaz olduğuna karar verilirse bu paragraf veya bölüm çıkartılmış kabul edilecektir. Bu Kullanım Koşulları’nın geri kalan bölümlerinin geçerliliği ve uygulanabilirliği devam edecek ve bu durumdan etkilenmeyecektir.
27. Feragatname
Size karşı sahip olduğumuz dava açma haklarımızı kullanamamamız veya kullanmamayı tercih etmemiz, aksi yazılı olarak bildirilmedikçe bu haklarımızdan vazgeçtiğimiz anlamına gelmeyecektir.
28. İlgili kanun
28.1 Bu Kullanım Koşulları’na aşağıdaki tabloda belirtilen bölgelerde geçerli mevzuatlar uygulanacak ve bu kanunlara göre yorumlanacaktır. Ancak, bu Kullanım Koşulları ikamet ettiğiniz ülkede yürürlükte olan emredici düzenlemeler uyarınca sahip olduğunuz tüketiciyi koruma haklarını hiçbir şekilde sınırlandırmayacaktır.
İkamet Edilen Bölge Uygulanacak Mevzuat
FinlandiyaFinlandiya Kanunları
PolonyaPolonya Kanunları
İspanyaİspanya Kanunları
Dünyanın Geri Kalanıİngiltere ve Galler
28.2 İngiltere veya Galler'de yaşıyorsanız bu Kullanım Koşulları ile ilgili veya bundan doğan taleplerinizi sadece İngiltere ve Galler mahkemelerine taşıyabilirsiniz. İngiltere ve Galler dışında yaşıyorsanız taleplerinizi ikamet ettiğiniz bölgenin mahkemelerine taşıyabilirsiniz.
29. Şikâyetler
29.1 Bir şikâyetiniz varsa aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak lütfen öncelikle bizimle görüşmeyi deneyiniz.
29.2 Ayrıca, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden çıkmasından önce (“Brexit”) ve Brexit öncesi geçiş süreci içinde, bir Avrupa Birliği üyesi ülkede ya da Norveç, İzlanda veya Lihtenştayn'da yaşadıysanız anlaşmazlıklarınızı çevrimiçi olarak çözülmesi için https://ec.europa.eu/consumers/odr
(a) Finlandiya'da yaşıyorsanız anlaşmazlıklarınızı Tüketici Anlaşmazlıkları Kuruluna (Finlandiya Tüketiciyi Koruma Kanunu uyarınca) taşıma hakkına sahipsiniz. Tüketici Anlaşmazlıkları Kurulu, Hämeentie 3, PO Box 306, FI-00531 Helsinki adresinde bulunmakta ve www.kuluttajariita.fi web adresinden hizmet vermektedir.
(b) İsveç'te yaşıyorsanız bu Kullanım Koşulları’ndan kaynaklanan veya bunlarla ilgili olarak ortaya çıkan ve karşılıklı anlayış çerçevesinde çözülemeyen anlaşmazlıklar İsveç Ulusal Tüketici Anlaşmazlıkları Kurulu ("ARN"), Box 174, 101 23 Stockholm, İsveç (www.arn.se) tarafından çözüme kavuşturulabilir. ARN, tüketiciler ile ticari işletmeler arasındaki anlaşmazlıkların çözümünü sağlayan bir kamu kuruluşudur. Tüketici olarak bu tür anlaşmazlıkların ARN tarafından ücretsiz olarak çözülmesini talep etme hakkına sahipsiniz. ARN kararına uygun hareket edeceğiz.
30. Bize ulaşın
customerservice@eurosportplayer.com e-posta adresi üzerinden veya Yardım Merkezimizde yer verilen bilgileri kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
Son güncellenme tarihi: Nisan 2020