Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

YASAL UYARI

Farid Krazem
TarafındanFarid Krazem

Güncellendi 26/02/2020 - 17:49 GMT+3

Eurosport tarafından yayınlanan siteler ve uygulamalara hoş geldiniz.

Logo Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

GENEL KULLANIM ŞARTLARI
Güncelleme tarihi : Kasım 2018
Eurosporttarafından yayınlanan siteler ve uygulamalara hoşgeldiniz :
EUROSPORT, 17.181.818,20 € sermayeli basitleştirilmiş anonim şirket
Şirket merkezi : 3 rue Gaston et René Caudron - 92798 Issy-les-Moulineaux Cedex 9 FRANCE
Nanterre Ticaret Sicil n° B 353 735 657
Yayın müdürü : Jean-Briac PERRETTE
Tel + 33 (0) 1 40 93 80 00
Aşağıda « Eurosport » veya « biz » adıyla anılan.
www.eurosport.com tipi bir url adresinden erişilebilir kamu on-line iletişim hizmetlerini barındırmaktayız.
Diğer hizmetler, hizmetleri üzerine yer alan bilgilere göre, ortaklarımız veya tedarikçileri tarafından barındırılır.
1. KULLANMA GENEL KOŞULLARININ KABULÜ
Kullanma genel koşulları (« KGK ») aşağıdaki hususları düzenlerler :
Eurosport tarafından yayınlanan kamu on-line iletişim hizmetleri, yani editoryal, ses, video, multimedya, interaktif içerikler, oyunlar, kişisel katkı alanları (yorumlar, bloglar, tartışma forumları…) kapsayan spor haberlerine yönelik, ücretsiz veya ödemeli siteler ve uygulamaların (« Hizmetler ») kullanımı, ve bunun,
resepsiyon terminali, ortam, format veya işbu hizmetlerin Eurosport tarafından emrinize sunulduğu teknik araçlar ne olursa olsun yapılması.
İşbu kullanma genel koşulları güncelleme tarihinde, mevcut hizmetler Ek 1’de yer alan listede yer alanlardır. Bu liste belirtici olup değişebilir : Hizmet ekleme veya çıkartma.
Hizmet kullanımı, kullanma genel koşullarını (KGK) kayıtsız olarak kabul etmenizi gerektirir. Hizmetlere erişim ve kullanım, kullanma genel koşullarının kabulu ve uygulanmasını zorunlu kılar. Eğer işbu kullanma genel koşullarını kabul etmek istemiyorsanız, bu Hizmetleri kullanmanıza izin verilmez.
Eurosport, işbu kullanma genel koşullarını yeni medyaların gelişimlerine uyarlamak amacıyla istediği zaman istediği şekilde değiştirebilir. Kullanma genel koşullarının uygulanabilir versiyonuna bu iş için öngörülmüş başlıkta on-line olarak ulaşabilirsiniz. Eğer bu koşullar size uymuyorsa hizmetlere erişmeme ve kullanmamakta serbestsiniz. Kullanma genel koşullarının değiştirilmesinden sonra bu Hizmetleri kullanmaya devam ederek, değiştirilmiş kullanma genel koşullarını kabul etmektesiniz.
Örneğin ücretli hizmetler, oyunlar-yarışmalar… olmak üzere, bazı Hizmetler çerçevesinde özel koşullar uygulanabilir. Bu durumlarda, özel koşullar tamamlayıcı olup işbu kullanma genel koşullarının uygulanmasını muaf tutmaz.
Reşit yaşta olmayanlar : Hizmetler geniş bir kitleye hitap ettiğinden, ebeveynlere ve çocukların velayetine sahip olanlara, reşit yaşta olmayan çocuklarının Hizmetleri ne şekilde kullandıklarını izlemelerini tavsiye ederiz. Reşit yaşta olmayan çocukların, özellikle kullanıcı hesabı oluşturmadan önce, Hizmetleri kullanmak için ebeveynleri veya velayetlerine sahip olanlardan izin almaları gerekir. Reşit yaşta olmayan çocukların kişisel verilerini alma rızası ebeveyn sorumluluğuna sahip bir kişi tarafından verilmelidir.
2. HİZMETLERE KAYDOLMA
Hizmete (hizmetlere) erişim sağlayan donanımlar (bilgisayarlar, telefon, tablet, yazılımlar, telekomünikasyon araçları...) ile bunların kullanımından doğan iletişim masrafları inhisari olarak kullanıcıya aittir.
Bazı Hizmetlere erişebilmek ve/veya yararlanabilmek için, bir form vasıtası ile Eurosport tarafından talep edilen bilgileri girerek kaydolmanız gerekmektedir.
Hizmetlere bu şekilde kayıt sürecinde temin edilen tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu ve bir başka kimsenin adı altında bağlanmaya çalışmayacağınızı taahhüt etmektesiniz.
Bilgilerinizi düzgün bir şekilde girdikten ve kaydınız Eurosport tarafından onaylandıktan sonra ; niteliği itibariyle ilave veriler gerektiren Hizmetler (örneğin ödemeli Hizmetler, oyunlar-yarışmalar, vb…) haricinde, login ve şifrenizi girerek Hizmetlerin çoğuna erişebilirsiniz.
Eurosport yetkililerine (« Eurosport yetkilileri »), yani Hizmetler bünyesinde yer alan kişisel katkı alanlarına katılmak için Eurosport tarafından yetkilendirilmiş şahısların (kullanıcılar, gazeteciler, sunucular, vb…) tamamına erişebilirsiniz.
Bu şekilde oluşturulan profil işbu kullanma genel koşullarına riayet etmemesi durumunda Eurosport’un aleyhine işlem yapacağı her kullanıcının hakları ve yükümlülüklerini belirlediğinden, login ve şifrenizi aklınızda tutmanızı ve kimseye vermemenizi tavsiye ederiz. Şifrenizden tek sorumlu olan sizsiniz. Şifrenizin kaybolması veya gaspedilmesi durumunda durumu vakit geçirmeden Eurosport’a bildirmeniz gerekmektedir.
Sadece reşit yaşta olan kimseler Eurosport hesabı açabilirler. Ebeveyn sorumluluğuna sahip bir kimse tarafından izin verilen veya razı olunan hesap açma ve kişisel bilgi alma durumunda, hesabın kullanımı ancak yetişkin bir kimsenin gözetiminde yapılabilir.
Eurosport işbu kullanma genel koşullarına uymayan bir kişinin hesabı veya erişim haklarını her zaman ve önceden bildirmeden etkisizleştirme hakkını saklı tutar.
Diğer hizmetler vasıtası ile Eurosport Hizmetlerine kaydolma veya bağlanma :
Size başka hizmetlere (örneğin, Facebook, Twitter, Google) bağlanma şifrelerinizi kullanarak bazı Hizmetlere veya bu hizmetlerin bazı fonksiyonlarına (örneğin, yorum alanları) kaydolma ve/veya bağlanma alternatifi sunuyoruz. Bu şekilde, örneğin Facebook hesabınız varsa Facebook’a vermiş olduğunuz bilgiler ile Eurosport kayıt formunuzu otomatik olarak dolduracak şekilde « Facebook Connect » butonuna basmanız yeterlidir.
Bu durumda, Eurosport bu bilgileri almak ve bizim sosyal medya sayfalarında (örneğin Eurosport’un Facebook’u) dolaşırken bu bilgileri (i) toplayabilmek veya kimlik denetim fonksiyonlarını kullanabilmek (ii) amacıyla söz konusu üçüncü hizmete (Facebook, Twitter veya Google) bağlı bir hesap oluşturmalıdır.
Böyle bir hesap oluşturma, işbu kullanma genel koşulları ve ilgili muhabir hizmet tarafından belirlenen kullanma koşullarına göre düzenlenir. Eurosport’ın bu bağlamda bir sorumluluğu söz konusu olmaz. Bu internet sitelerini ziyaret ederken kişisel verilerinizin korunması için daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu internet sitelerinin her birinin gizlilik politikaları hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz.
3. HİZMETLERİN İÇERİĞİ VE FİKRÎ MÜLKİYET
Bilgiler, fikirler ve değer içeriklerine en iyi koşullar altında erişim ve paylaşımı sağlamak için, yarattıklarını bizimle paylaşmak isteyenlerin haklarını korumamız gerekmektedir.
3.1 İçeriğimiz
Hizmetler bünyesinde emrinize sunduğumuz içerikler Eurosport ve/veya bağlı şirketleri, üyeleri ve/veya hak sahibi ortaklarına aittir. Bu içerikler yürürlükteki mevzuat ve uygulanabilir uluslararası anlaşmalara göre fikrî mülkiyet hakları ile korunurlar.
Rızamız olmadan, kullanma genel koşulları hükümlerinde öngörülen şartlar dışında, özellikle logolar, markalar, fotoğraflar, videolar, yazılar, kod ve bunlarla ilgili yazılımlar dahil olmak üzere, herhangi bir şekilde, Hizmetlerin tamamını veya bir kısmını çoğaltmanız, kopyalamanız, satmanız, değiştirmeniz, yeniden yayınlamanız, iletmeniz, dağıtmanız veya işletmeniz yasaktır.
Hizmetleri ve içeriklerini ancak kişisel ve ticarî olmayan amaçlar için kullanabilirsiniz. Sadece kişisel kullanımınız için Hizmetlere bakmanız ve kullanmanız ve sayfalar ve bölümlerini basmanıza izin verilir.
Hizmetlere yönlendiren her türlü linki kabul ediyoruz. Fakat gerekirse bunun silinmesini talep etme hakkını saklı tutarız.
Hizmetlerin içeriğini dahil eden bir çerçeve oluşturamazsınız veya bir başka internet sitesi, uygulama, on-line servis, veya odyovizüel servislere, Eurosport veya ortaklarının mülkiyeti olan Hizmetler bünyesinde yer alan içerikleri tamamen veya kısmen dahil edemezsiniz.
Hizmetlerimiz vasıtası ile, özel olarak size önerilen paylaşım fonksiyonları aracılığı ile bazı içerikleri paylaşabilirsiniz.
Başka her türlü kullanım Eurosport’un önceden yazılı ve kesin rızasını gerektirir. Bunun için Hizmetler vasıtası ile emrinize sunulan temas formuna başvurmanızı rica ederiz.
3.2 Katkılarınız
Hizmetler bünyesinde yer alan bu iş için öngörülmüş kişisel katkı alanlarında, size yayınlara tepki gösterme ve diğer kullanıcılar ile birlikte etkileşme olanağı sunuyoruz.
Her türlü içerik tipi (yazılar, live, kronikler, bloklar, yorumlar…) üzerine tepkilerinizi ileterek Hizmetlerin içeriğini zenginleştirmeye katkıda bulunmanızı teşvik ederiz. Bu tepkiler, görüşler, tamamlayıcı bilgiler, öneriler, sorular şeklinde olabilir. Bu bağlamda, yapıcı ve herkese saygılı bir biçimde katkıda bulunmayı taahhüt etmiş olursunuz.
Katılmak için, yukarıda belirtildiği gibi Eurosport Yetkilileri’ne erişmenizi sağlayan bir Eurosport hesabına sahip olmanız gerekir.
Eurosport Yetkilileri, Hizmetlere katkıda bulunmak için Eurosport tarafından yetkilendirilmiş Eurosport hesabına sahip kullanıcılar, gazeteciler ve animatörlerden oluşur. Gazeteciler ve animatörlerin müdahaleleri bu şekilde tanımlanır.
Yanlışlıklar ve eksiklikler içermediğini garanti etmeden, kontrol edilmiş bir kapsam önermeye gayret ediyoruz. Bu sebeplerden dolayı, kullanıcıların gözlemleri ve tamamlayıcı bilgileri bizim için yararlıdır.
Herkesin özgür bir şekilde ve samimî bir ortamda görüş bildirmesini sağlamak için, aşağıdaki prensiplere uymanız gerekmektedir. Bu prensiplere uymayan her türlü yayın herhangi bir sebep göstermeden ekiplerimiz tarafından kaldırılabilir.
Kibar ve saygılı olun
Herkesin söz hakkı vardır fakat diğerlerinin söz hakkına saygılı olmalıdır. Bir başka Eurosport yetkilisi hakkında kızgın, alaycı veya saldırgan tutum sergilemekten kaçınınız.
Kendinizi okunaklı bir şekilde ifade ediniz
Büyük harflerle yazmayınız, böyle bir uygulama bağırma anlamına gelir, görüşleriniz diğer katılımcılar tarafından agresif olarak algılanacaktır.
Mesajlarınızda kısaltmalar, yankı kelimeler, aşırı noktalamalar, "SMS" dili kullanmayınız.
1000 işareti geçen mesaj yayınlamaktan kaçınınız. İhtimamlı bir imla ve sözdizimi okumayı kolaylaştırır.
Kişisel bilgiler ifşa etmekten kaçınınız
Hizmetlerimiz çevrim içi ve herkesin erişebileceği açık bir medya aracıdır. Dolayısıyla, gerçek kimliğiniz veya kişisel bilgilerinizi (email, telefon numarası, posta adresi, vb…) ifşa etmenizi tavsiye etmeyiz.
Yasalara, yürürlükteki yönetmelikler ve kişilerin hakkına saygı gösteriniz
Aşağıda bahsedilen unsurlar içeren herhangi bir katkı kesinlikle yasaktır (kapsamlı olmayan liste) :
Hakaret (sövme, kaba, agresif, saygısız, tehditkar sözler…)
Pornografik, sübyancı veya şiddet içeren katkılar
Nitelikleri itibariyle özel hayata saygıya, insanın kişiliğine ve haysiyetine saygıya, erkek ve kadınlar arasındaki eşitlik ve çocuk ve ergenlerin korunmasına aykırı olabilecek yayınlar
Üçüncü şahısların rızası olmaksızın yayımlanan ve onların kişilik veya fikri mülkiyet haklarına aykırı olan içerikler
Irkçı nefret, ayrımcılık veya şiddet, ırkçılık, yabancı düşmanlığı, cinsiyetçilik, homofobi veya revizyonizme teşvik
İftira veya aşağılama
Bilgisayar korsanlığı veya korsanlığa teşvik
Uyuşturucu alkol, tütün kullanımına teşvik
Ayrıca, yayınları silme hakkımızı saklı tutarız :
Reklam veya ticari amaçlı yayınlar
Konu dışı mesajlar
Kaynağını belirtmeden yapılan metin yayınları
Gönderileni bizi sorumluluk altına sokabilen her türlü link
Katkılarınız tamamen sizin sorumluluğunuz altında yayınlanır.
Internet ağının global niteliği dikkate alınırsa, her kullanıcı içeriği ne olursa olsun kapsamı yayınlayacağı ülkede uygulanabilir kurallara uymayı taahhüt eder. Bu bağlamda, Fransa’da, ve varsa buna ilave olarak, ikamet ettiğiniz ülkede geçerli olan mevzuata uymayı taahhüt edersiniz.
Suistimal ihbarı
Kişisel katılım alanlarının barındırıcısı sıfatı ile, bu alanlarda yayınlanan içerikleri kontrol etme zorunluluğumuz bulunmamaktadır. Katılımlar anında yayınlanmakta olup Eurosport tarafından kontrol edilmemektedir. Ayrıca, hizmetlere kaydolan her kullanıcı, yorumlar üzerinde yer alan “Bildirim” butonuna tıklayarak zarar verebileceğini veya uygun bulmadığını değerlendirdiği bir yayını Eurosport’a bildirme olanağına sahiptir. Bunun üzerine, bu yayın ekiplerimiz tarafından kaldırılabilir ve faili 24 saat mahrumiyetten kesin ihraca kadar bir yaptırıma maruz kalabilir.
Kısa bir zaman önce oluşturulmuş, veya yaptırıma maruz kalmış hesaplara önce sınırlı haklar verilir.
Katılımlarınızdan birinin haksız yere reddedildiğini düşünüyorsanız, https://tr.eurosport.com/contactus.shtml email adresi vasıtası ile ekibimize başvurabilirsiniz.
Eğer yorumunuz silindiyse ve/veya hesabınız ekiplerimiz tarafından yaptırıma maruz kaldıysa, aynı katılımı bir çok defa yayınlayarak veya bir çok hesap oluşturarak ısrar etmeniz gereksizdir : her türlü "floods" (aynı kişi tarafından gönderilen, veya daha sonra başkaları tarafından tekrarlanan, anlamsız veya konu ile ilişkisi olmayan, önemli miktarda gereksiz mesaj), "trolls" (kasti polemik yaratan mesajlar), "çifte mesajlar", "hesap gaspı" teşebbüsü sistematik olarak elimine edilecektir.
Eurosport Yetkililerinin animasyonu
Animasyon ekibimiz, en uygun katılımları değerlendirmek ve bazı sorularınızı yanıtlamak için müdahale eden Eurosport tarafından yetkilendirilmiş gazeteciler ve animatörlerden oluşmaktadır.
İtidal, hizmetlerin işlemesi, iyileştirme fikri, bir sorun veya gözlem üzerine sorunuz varsa bizimle aşağıdaki adresten temas kurmaktan kaçınmayınız : https://tr.eurosport.com/contactus.shtml.
Katkılarınızın silinmesi
Yazının adresi, kullanılan ad, yayın tarihi ve saati ile gerekirse istenen düzeltmeyi belirterek https://tr.eurosport.com/contactus.shtml adresinden bize email göndererek istediğiniz zaman katkılarınızın silinmesini talep edebilirsiniz.
Lisans
Kişisel katkı alanlarında tepkilerinizi ifade ederek, katkılarınızın Eurosport tarafından kullanma genel koşulları (KGK) çerçevesinde tanımlanan koşullarda hizmetler bünyesinde yayınlanmasına ve işletilmesine izin vermektesiniz.
Hizmetler bünyesine her türlü araç ile iletmeye karar verdiğiniz içerik ile ilgili olarak, Eurosport’a içeriğinizin tamamını veya bir kısmını, Eurosport faaliyetlerini ve / veya Hizmetleri tanıtmak amacıyla yayınlama, temsil etme, uyarlama ve çevirmesini sağlayan münhasır olmayan ve karşılıksız bir lisans vermiş oluyorsunuz.
Bu lisans, her türlü ortam üzerinde ve bugün itibariyle tanınan veya tanınmayan her türlü yöntemle, ve fikrî mülkiyetin tüm yasal koruma süresi için, tüm dünya için verilmiştir (yenilemeler ve uzatmalar dahil).
Bu kullanımlara gerekli hakları elde ettiğinizi taahhüt etmektesiniz.
4. SORUMLULUKLAR VE TAAHHÜTLER
Internet ağının uluslararası boyutu dikkate alınarak, ikamet ettiğiniz ülkede uygulanan ve zorunlu olan tüm kurallara uymanız gerektiğini hatırlatırız.
Hizmetlerimiz
Hizmetlerimiz ve bunlar aracılığı ile elde edilen tüm unsurlar veya bilgilerin kullanımı sadece sizin sorumluluğunuz altındadır. Eurosport, Hizmetleri kullanmanızdan doğabilecek doğrudan veya dolaylı zararlardan sorumlu tutulamaz.
Size kaliteli, ilgi çekici ve hoş Hizmetler sunmak için elimizden geleni yapmaktayız, fakat hiç bir şekilde kullanıcılarımızın memnuniyetini garanti edemeyiz.
Hizmetlerimiz, erişilebilirlik, işlevsellik ve kullanılabilirlik itibariyle, Eurosport’un hiç bir garantisi olmadan "olduğu gibi" hizmetinize sunulmaktadır.
Hizmetlerimizde mevcut olan bilgilerin hatasız ve yanlışsız olduğunu garanti etmiyoruz. Aynı şekilde, Hizmetler veya bunları veren server’in virüs veya başka tehlikeli bileşenler içermediğini taahhüt etmiyoruz.
Hizmetler aracılığı ile yüklenen yazılımların işleyişinden sorumlu değiliz ve söz konusu yazılımları yüklemeyi engelleyen teknik sorunlar durumunda sorumluluk bize ait değildir.
Hizmetler aracılığı ile yüklenen her türlü donanım sizin tehlike ve riskiniz altındadır, Eurosport bilgisayarınız veya bir başka terminalde depolanan verilerin zarara uğraması ve silinmesinden sorumlu tutulamaz. Verileriniz veya yazılımlarınızı korumak için terminalinizin internet ağında mevcut muhtemel virüslerden kontamine olmasını engelleyecek şekilde gerekli tedbirleri almak size düşer.
Kullanma genel koşulları (KGK) bağlamında yükümlülüklerimizden birini yerine getirmememiz üzerine sorumluluk altında kalmamız durumunda, zarar tazmini, malî zararlar, ticarî zararlar, işletme ve ciro zararları, veri kaybı gibi, her türlü dolaylı ve maddî olmayan kayıplar ve/veya zararlar haricinde, sadece doğrudan, kişisel ve kesin zararlara uygulanır.
Üçüncü şahıs hizmetleri
Hizmetlerimiz aracılığı ile üçüncü şahıslar tarafından size sunulan hizmetler ve içeriklerinin söz konusu üçüncü şahısların sorumluluğu altında bulunduğunu size hatırlatırız, örneğin :
- üçüncü şahıslar tarafından sağlanan ürünler ve/veya hizmetler : tüccar bir üçüncü şahıs ve bir kullanıcı arasında meydana gelebilecek bir ihtilaf çerçevesinde sorumluluk kabul etmeyiz. Bu üçüncü tedarikçiler, özellikle aşağıdaki hususlarla ilgili yasalar ve yönetmelikler olmak üzere, kullanıcılara sunulan hizmetler çerçevesinde uygulanan tüm mevzuatlara uyulmasından sorumludurlar : mesafeli satış, tüketicinin korunması, yanlış veya aldatıcı reklamcılık, fiyatlar, ürünlerin uygunluğu. Bu hususlarla ilgili olarak, söz konusu üçüncü şahıs hizmetlerinin kullanma ve/veya satış genel koşullarına bakınız ve bunlara uyunuz.
- oyunlar-yarışmalar : Hizmetlerimiz aracılığı ile üçüncü şahıslar tarafından sunulan oyun ve yarışmalara erişebilirsiniz. Her oyun-yarışmanın kurallarına bakmanız ve bunlara uymanız gerekir. Eğer oyun-yarışma bir üçüncü şahıs tarafından organize ediliyorsa, Eurosport bu oyun-yarışmalara katılımla ilgili olarak şikayetler, yakınmalar, takibatlar ve ihtilaflara karışmaz.
- Reklamverenler ve dış bağlantılar: Hizmetlerimiz veya linklerimizin yönlendirdiği diğer hizmetler üzerine reklamverenler tarafından temin edilen ürün veya hizmet verimlerinden sorumlu olmayıp bunları garanti edemeyiz.
Katkılarınız
Kişisel katkı alanlarına içerikler yayınlamadan önce, yayınınızın özellikle aşağıdakiler olmak üzere yürürlükteki yasaları ihlal etmediğinden emin olduğunuzu Eurosport’a taahhüt etmektesiniz :
- üçüncü şahısların fikrî mülkiyet haklarını ihlal etmediği,
- kişiler ve/veya özel hayatlarını ihlal etmediği,
- kamu düzeni ve görgü kurallarını ihlal etmediği.
Bu bağlamda, ilgili hak sahipleri tarafından verilen gerekli tüm haklar ve izinlere sahip olduğunuzu taahhüt etmekte ve bu bakımdan Eurosport’a her türlü itiraz karşısında teminat vermektesiniz.
Genel olarak, işbu kullanma genel koşulları ve/veya size uygulanabilecek diğer tüm Hizmetler tamamlayıcı veya özel koşulları hükümlerinden birinin ihlali nedeniyle, Eurosport’un maruz kalabileceği her türlü talep, şikayet, dava ve/veya hakkında verilebilecek her türlü tazminat mahkumiyeti karşısında Eurosport’a teminat vermektesiniz.
5. YETKİLİ MAHKEME/ UYGULANABİLİR YASA
İşbu kullanma genel koşulları, uygulanabilir her türlü diğer mevzuat veya yükümlülük saklı kalmak kaydıyla, Fransız yasalarına tabidir ve bu yasalara göre yorumlanır. Sulh usulü ile çözümlenemeyen her türlü anlaşmazlık veya ihtilaf yetkili mahkemelerin çözümüne tabi olacaktır.
EK 1
EUROSPORT TARAFINDAN YAYINLANAN HİZMETLERİN LİSTESİ
(Evrimsel ve kapsamlı olmayan bilgiler içeren liste)
Ücretsiz spor bilgi siteleri :
http://www.eurosport.fr/
http://www.eurosport.com/
http://www.eurosport.de/
http://www.eurosport.es/
http://www.it.eurosport.com/
http://www.eurosport.co.uk/
http://www.eurosport.pl/
http://www.eurosport.pt/
http://www.eurosport.ro/
http://www.eurosport.no/
http://www.eurosport.nl/
http://www.eurosport.ru/
http://www.eurosport.se/
http://tr.eurosport.com/
http://asia.eurosport.com/
http://au.eurosport.com/
http://arabia.eurosport.com/
http://espanol.eurosport.com
https://www.eurosport.bg/
http://www.eurosport.cz/
http://www.eurosport.dk/
http://www.eurosport.fi/
http://www.eurosport.hu/
http://www.eurosport.rs/
http://tv.eurosport.pl
Ücretsiz istatistiksel spor bilgi siteleri :
http://arabia.livescore.eurosport.com
http://tr.livescore.eurosport.com
http://se.livescore.eurosport.com
http://ru.livescore.eurosport.com
http://pl.livescore.eurosport.com
http://livescore.eurosport.com
http://it.livescore.eurosport.com
http://fr.livescore.eurosport.com
http://es.livescore.eurosport.com
http://de.livescore.eurosport.com
http://cn.livescore.eurosport.com
http://uk.livescore.eurosport.com
Ücretsiz ve/veya ücretli mobil uygulamalar :
IOS, Android, Windows erişmeli Eurosport.com
iOS erişmeli Eurosport LiveScore
iOS ve Android erişmeli RugbyRama
iOS, Android ve Samsung Gear VR erişmeli Eurosport VR