Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Webber umutlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/11/2010 - 10:01 GMT+2

Red Bull pilotu Mark Webber, bu yıl şampiyonluğa ulaşamadığı takdirde yıkılmayacağını, gelecek yıl da kazanmak için şansının olacağını söyledi.

2010 Monza Red Bull Webber

Görsel kaynağı: AFP

Sezonun son yarışı Abu Dabi Grand Prix'i öncesi şampiyona lideri Fernando Alonso'nun sekiz puan gerisinde bulunan Mark Webber, hafta sonu ne yaşanırsa yaşansın bu yılın, hayatının en güzel sezonu olduğunu belirtti. 34 yaşındaki Avustralyalı pilot bu sezon dört yarış galibiyeti, on podyum, beş pol pozisyonu elde ederken Red Bull'un takımlar şampiyonluğuna da çok büyük katkıda bulundu.
Webber yaptığı açıklamada, "Pazar günü şampiyon olamazsam tabi ki hayalkırıklığı yaşayacağım, ancak her şeye rağmen hem benim için hem de takım için muhteşem bir yıl oldu. Seneye de aynı şekilde yarışmaya devam edeceğim." dedi.
Şampiyonluk adayı pilot sözlerine, "Bugüne kadar hep rekabetçi olmayan araçlarla gerilerde yarıştıktan sonra hızlı bir araçla yarışmak ve şampiyonluk için rekabetin içinde yer alabilmek harika ancak bu araca 24-25 yaşında sahip olmayı dilerdim" şeklinde devam etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam