Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çin Grand Prix - Ayrılmayı düşünmüyorum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/04/2013 - 16:24 GMT+3

Red Bull'un Avustralyalı pilotu Mark Webber, takımdaki geleceği hakkında konuştu.

2013 Tests Jerez Red Bull Webber

Görsel kaynağı: AFP

Malezya Grand Prix'sinde Sebastian Vettel'in, Mark Webber'i takım emrine rağmen geçmesinin yankıları devam ediyor. Olay yaşandığından beri sürekli olarak kendisine takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönünde sorular geldiğini ifade eden Webber, sezonu Red Bull'da bitireceğini ve takımdan ayrılmak gibi bir düşüncenin aklında olmadığını söyledi.
Red Bull ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Webber o güne kadar takım için yarışmaya devam edeceğini belirtirken, "Daha üçüncü yarıştayız ve hem kariyerim boyunca sezonun böyle bir zamanında geleceğim ile ilgili bir karar vermedim. Red Bull'dan ayrılmak şimdilik bir için bir seçenek değil. Şimdiden gelecek hakkında bir karar vermeye gerek görmüyorum" dedi.
Takım olarak Malezya'da iyi iş çıkardıklarını ancak yaşananların garip olduğunu ifade eden tecrübeli sürücü sözlerin şöyle tamamladı: "Ben sezonun geri kalanında da elimden geleni yapacağım ve olabildiğinde fazla yarış kazanmak istiyorum. Olayın tatsızlığını üzerimden attım ve rahatım. En kısa sürede yarışmak istiyorum. Bu yarışta benzer bir durum olursa ne yaparım bilmiyorum böyle şeyleri pistte görmek yaşamak lazım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam