Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hamilton konuştu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 30/10/2011 - 15:26 GMT+2

Hindistan'da bugün koşulan Formula 1 GP'sinde, McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton, Ferrari'nin Brezilyalısı Felipe Massa ile çarpıştı. Hamilton, kazayla ilgili Massa'yı suçladı.

McLaren Formula One driver Lewis Hamilton of Britain plugs his ears in the pits during a practice session at the Buddh International Circuit in Greater Noida on the outskirts of New Delhi October 28, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

İki pilotun kullandığı araçlar bu sezon altıncı kez birbirlerine çarptı. Aracının ön kanadını değiştirmek zorunda kalan Hamilton, kazada Massa'nın suçlu olduğunu söyledi ve ''Bana boşluk bırakmadı'' dedi. Hakemlerin hatalı bulduğu Massa'ya ceza verildi. Massa birkaç tur sonra sol süspansiyonunun kırılması nedeniyle yarışı bırakmak zorunda kaldı.

"Yarışla ilgili fazla söylenecek bir şey yok" diyen Hamilton, "Büyük hayal kırıklığı. Takımım her zamanki gibi çok iyi çalıştı. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Massa ile aralarındaki sorunlara da değinen İngiliz pilot, "Starttan önce yan yana duruyorduk. Onunla çok uzun zamandır konuşmamıştık. Bu yüzden sıcak davrandım ve "İyi şanslar" diledim" şeklinde konuştu.

HİNDİSTAN GP'SİNDE NELER OLDU? YARIŞIN HİKAYESİ!
KİM, KAÇINCI BİTİRDİ? İŞTE SIRALAMA!
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam