Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vettel temkinli

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/07/2011 - 17:53 GMT+3

Şampiyona lideri Sebastian Vettel, Britanya GP'sinde favori olarak gösterilmesine rağmen bu sezonki dominasyonunu devam ettireceğinin garantisi olmadığını belirtti.

Formula 1 2011 Red Bull Vettel Interview

Görsel kaynağı: AFP

Şampiyonluk yarışında en yakın rakipleri Mark Webber ve Jenson Button arasındaki farkı 77 puana çıkaran Red Bull’un Alman pilotu Sebastian Vettel, hafta sonundaki Britanya Grand Prix’si öncesi temkinli konuştu ve aklında sadece yapabileceğinin en iyisine odaklanmak olduğunu söyledi.
Genç pilot, “Şu gerçek ki; yarışlara gelirken kendimize güveniyoruz ve iyi bir haftasonu geçireceğimize inanıyoruz. Ancak pole’ü veya yarışı alacağımızın garantisini veremem, bunlar kolay elde edilmiyor” dedi.
Geçen yılın şampiyonu Vettel, “Geçen yıl da çok iyi bir başlangıç yapmıştık ama bazen bir çok şey yolunda gitmemişti ve ben de hatalar yapmıştım. Şampiyonluk için güçlü bir pozisyon elde edememiştik ve sezonun sonunda her yarışta çok çalışmamız gerekmişti. Bu yıl ise çok daha iyi bir başlangıç yaptık. Bu bize sezonun sonunda yardım edebilir ancak hala önümüzde çok uzun bir yol var” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam