Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vettel çok mutlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/10/2011 - 16:33 GMT+3

Red Bull'un Alman pilotu Sebastian Vettel, Suzuka'da düzenlenen Japonya Grand Prix'sinde üçüncü olarak ikinci kez şampiyonluğunu ilan etti. Yarıştan sonra konuşan Alman pilot, yaşananların hayallerinin çok ötesinde olduğunu söyledi.

Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel of Germany

Görsel kaynağı: Reuters

Yarıştan sonra konuşan Alman pilot yaptığı açıklamada ikinci şampiyon olmanın kendisi için inanılmaz olduğunu söyledi. Hislerini kelimelere dökmekte zorlandığını ifade eden 24 yaşındaki sporcu kendileri dışında herkesin zaferden emin olduğunu ama kendisinin ve takımının şampiyonluk kesinleşene kadar rahatlayamadığını belirtti.

Geçen sene elde ettiği başarılya Formula 1’in en genç şampiyon olan ismi olan Vettel yarış sonrası açıklamalarına şöyle devam etti: “Bugün aslında iyi bir yarış çıkaramadım. Arabayı normalde daha iyi kullanmam gerekiyordu. Ama bazen böyle şeyler olur. Gençken Formula 1 izlerken bir çok anı biriktirdim ve şimdi kendimi kutsanmış gibi hissediyorum. Ben kendimin şampiyon olacağını hiçbir zaman hayal etmemiştim ve şimdi bu duyguyu ikinci kez yaşıyorum.

Hislerim çok karmaşık. Muhteşem kelimesi bile yaşadıklarımı anlatmaya yetersiz kalıyor. Bugün güneşli bir pazardı ve insanlar benim ne yapacağımı görmek için buraya geldi. Bir yarışçı için hayatın anlamı bu olsa gerek.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam