Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Malezya Grand Prix - Red Bull'da soğuk rüzgarlar

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/03/2013 - 16:13 GMT+2

Formula 1'de sezonun ikinci yarışı olan Malezya Grand Prix'sine Sebastian Vettel'in takım emrini dinlememesi damga vurdu.

Malezya Grand Prix'i, vettel, webber

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ikinci yarışı olan Malezya Grand Prix'inde Red Bull Renault pilotlarının sıralamada ilk iki sırayı paylaşmalarına rağmen, yarışa bu sonuçtan çok Sebastian Vettel ile takım arasında yaşanan anlaşmazlık damga vurdu.
Yarışta, her iki pilota da telsizden rakipleri ile farkı açtıkları için yavaşlamaları ve pozisyonlarını korumaları emri verildi. Ancak Vettel, takım emrini dinlemeyerek, Webber'le mücadeleye devam etti. Alman pilot yarışı lider tamamlamasına rağmen hem takım arkadaşı hem de takım yönetimi tarafından tepki gördü.
Vettel: Özür dilerim 
Sebastian Vettel birinci bitirdiği yarış sonrası yaptığı açıklamada, yönetimden ve takım arkadaşından özür dileyerek, "Yarışta değiştirdiğimiz medium lastiklerle biraz daha hız kazanmıştım, çok yakın bir mücadele vardı fakat bugün büyük bir hata yaptım. O noktada farkı açmışken olduğumuz pozisyonda kalmalıydık. Bunu kasıtlı olarak dinlemedim fakat o durumda kafam çok karışıktı" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam