Eurosport
Stefano Domenicali'den takvim açıklaması
Tarafından
Yayınlandı 26/07/2021 - 23:30 GMT+3
Formula 1'in CEO'su Stefano Domenicali, 23 yarışlık takvim hakkında görüşlerini paylaştı.
Stefano Domenicali,
Görsel kaynağı: Getty Images
23 yarışlık takvimle tarihi bir sezonu yaşadığımız Formula 1'de CEO Stefano Domenicali, yarış sayısı ve takvim yoğunluğuyla alakalı görüşlerini paylaştı.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2021/03/11/3009774.jpg)
Stefano Domenicali,
Görsel kaynağı: Getty Images
Dünyanın her yerinde yarışları takip ettiğimiz F1'de geleneksel yarışların takvimden çıkarılması kamuoyundan çok büyük tepki almıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan 56 yaşındaki İtalyan yönetici, "Peki Avrupa'da, Amerika'da, Orta Doğu'da, Asya'da ve Doğu'da kaç yarış istiyoruz? Avrupa'da daha az, Amerika, Orta Doğu ve Asya'da ise daha fazla yarış olacağını görebiliyorum. Elbette geleneğin öneminin farkındayız ve bunlar gelecek için gereken temeli oluşturuyor ama geleneklere göre yaşarsanız, fazla uzun yaşamazsınız. Gelecek için temeller inşa etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
2021 Formula 1 Dünya Şmapiyonası'nda sıradaki yarış bu hafta Macaristan'da koşulacak.
Benzer Konular
Reklam
Reklam