Stefano Domenicali'den takvim açıklaması

Eurosport on Google

Formula 1'in CEO'su Stefano Domenicali, 23 yarışlık takvim hakkında görüşlerini paylaştı.

Stefano Domenicali,

Görsel kaynağı: Getty Images

23 yarışlık takvimle tarihi bir sezonu yaşadığımız Formula 1'de CEO Stefano Domenicali, yarış sayısı ve takvim yoğunluğuyla alakalı görüşlerini paylaştı.
picture

Stefano Domenicali,

Görsel kaynağı: Getty Images

Dünyanın her yerinde yarışları takip ettiğimiz F1'de geleneksel yarışların takvimden çıkarılması kamuoyundan çok büyük tepki almıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan 56 yaşındaki İtalyan yönetici, "Peki Avrupa'da, Amerika'da, Orta Doğu'da, Asya'da ve Doğu'da kaç yarış istiyoruz? Avrupa'da daha az, Amerika, Orta Doğu ve Asya'da ise daha fazla yarış olacağını görebiliyorum. Elbette geleneğin öneminin farkındayız ve bunlar gelecek için gereken temeli oluşturuyor ama geleneklere göre yaşarsanız, fazla uzun yaşamazsınız. Gelecek için temeller inşa etmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.
2021 Formula 1 Dünya Şmapiyonası'nda sıradaki yarış bu hafta Macaristan'da koşulacak.
Uygulamada 2M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam