Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tahincioğlu umutlu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/05/2011 - 19:22 GMT+3

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, Formula 1'in İstanbul'da devamı konusunda F1'in patronu Bernie Ecclestone ile görüştüklerini ve her iki tarafın da işi çözmeye çalıştığını söyledi.

mümtaz tahincioğlu

Görsel kaynağı: AA

Tahincioğlu, İstanbul Park pistinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile birlikte Ecclestone ile görüştüklerini ifade ederek, ''Sayın genel müdürüm ile birlikte Ecclestone ile oturduk ve yapabileceğimiz planları konuştuk. Her iki taraf da bu işi çözmeye çalışıyor. Yarış öncesindeki haliyle şimdiki hali arasında yüzde 50 fark var'' diye konuştu.
Bu konuyu 2-3 hafta içinde çözmeleri gerektiğini anlatan Tahincioğlu, ''Takvim taslağı 3 Haziran'da FIA toplantısında görüşülecek. O güne kadar işi bitirmemiş olsak bile en azından bu taslağa girmeliyiz. Görüşmeler sonra da devam edebilir. Bundan sonra her iki taraf kendine göre düşündüklerini yazılı olarak verir ve sonra ortak bir noktada buluşup işi bitirmeye çalışacağız'' ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam