Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trulli'den İstanbul'a övgü

TarafındanAA

Yayınlandı 05/05/2011 - 23:14 GMT+3

Formula 1'de Lotus F1 Racing takımının pilotu Jarno Trulli, İstanbul Park'ın Avrupa'nın önemli pistlerinden biri olduğunu ve yarışların gelecek yıl da İstanbul'da yapılmasının kendisini memnun edeceğini söyledi. 

Jarno Trulli Lotus

Görsel kaynağı: Reuters

Formula 1'de Lotus F1 Racing takımının pilotu Jarno Trulli, yarışların gelecek yıl da İstanbul'da yapılmasının kendisini memnun edeceğini söyledi. 

Jarno Trulli, bir saat firmasının kendisi için tasarladığı ve 500 adet ürettiği saatlerin tanıtıma katıldı. 

İtalyan pilot, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirtti. İstanbul Park'ın, Avrupa'nın önemli Formula 1 pistlerinden olduğunu belirten Trulli, yarışların gelecek yıl İstanbul'da yapılmama ihtimali olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Ne yazık ki, pilotlar buna karar vermiyor. Ben gelecek yıl da İstanbul'da yarışmayı isterim'' dedi. 

Audemars Piguet Avrupa Müdürü Pierre Millereau ise Trulli ismi için özel bir koleksiyon hazırladıklarını belirtti. Türkiye'nin kendileri için önemli bir pazar olduğunu belirten Millerau, ''Genç ve dinamik bir nüfus var. Türkiye'nin bu yapısına saatler üretiyoruz'' şeklinde konuştu. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam