Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Devler Olcay'la ilgileniyo

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/02/2011 - 16:56 GMT+2

Bundesliga 2 kulüplerinden Duisburg’un forması giyen Olcay Şahan, bu sezon gösterdiği başarılı performansla birçok kulübün dikkatini çekiyor. Genç oyuncu şimdiden Nürnberg ve Hertha Berlin’in ilgi alanına girmiş durumda.

olcay şahan

Görsel kaynağı: Reuters

Der Sechzehner’in haberine göre Bundesliga 2’de 39 puanla dördüncü sırada yer alan ve Bundesliga 1’e çıkma umudunu koruyan Duisburg’da önümüzdeki sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Bu bağlamda ilk olarak Sportif Direktör Bruno Hübner ve teknik direktör Milan Sasic’in sözleşmelerinin yenilendiği ve futbolcularla görüşmelere de en kısa zamanda başlanacağı söyleniyor. Duisburg için en zor görüşmelerden birisi ise gurbetçi oyuncu Olcay Şahan’la yapılacak. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Şahan’ın, bazı önemli kulüplerin ilgi alanında olduğu biliniyor. Bu kulüplerin başında ise Bundesliga kulübü Nürnberg ve Bundesliga 2’de şu anda sezonu lider olarak götüren ve sezon sonunda şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Hertha Berlin geliyor. Duisburg’un önümüzdeki sezon da Bundesliga 2’de mücadele edecek olması halinde 23 yaşındaki oyuncunun bu iki kulüpten birine gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Her iki kanatta da görev yapabilen 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Bundesliga 2’de takımının formasıyla çıktığı 22 maçta ortaya koyduğu altı gol dört asistlik başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam