Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hooijdonk, Olcay'ı izledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/02/2011 - 22:01 GMT+2

Bundesliga 2 kulüplerinden Duisburg’un kanat oyuncusu Olcay Şahan’a milli takım yolu göründü. Erdal Keser ve Pierre Van Hooijdonk’un geçtiğimiz hafta sonu izlediği Olcay Şahan da bu konuda son derece istekli.

olcay şahan

Görsel kaynağı: Reuters

Sezon sonunda serbest kalacak Şahan’ın kulüpteki geleceği, Derwesten’in haberine göre Energie Cottbus ile oynanacak kupa yarı final maçının ardından netleşecek. Hertha Berlin, Nürnberg ve Galatasaray’ın da ilgilendiği söylenen Olcay Şahan, konuyla ilgili olarak “Duisburg’da kalacak olsam da olmasam da bugüne bakmak istiyorum. Kendime mart ya da nisan diye bir zaman limiti koymadım. Ne olursa kendiliğinden olacak” yorumunu yaptı.
Olcay Şahan’ın, bu sezon gösterdiği parlak performans sayesinde Türk Milli Takımı yetkililerinin de dikkatini çektiği ve Erdal Keser’le Pierre Van Hooijdonk tarafından izlendiği de söyleniyor. Olcay Şahan’ın gösterdiği gelişim teknik direktör Guus Hiddink’e rapor edilirken, 23 yaşındaki oyuncu da milli takım konusunda “Bir sonraki maç mart ayında olacak. Umuyorum ki bir davet alırım. Türk Milli Takımı’nın kadrosunda yer almak benim için rüya gibi olur. Performansımı her hafta daha iyi hale getirmem gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Sezon başından bu yana Duisburg formasıyla 23 lig maçına çıkan Şahan’ın altı golü ve dört asisti bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam