Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fildişi Sahili - Kamerun maçında seyirciler sahayı işgal etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/11/2014 - 22:07 GMT+2

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde karşı karşıya gelen Fildişi Sahili ile Kamerun karşılaşmadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Fildişi Sahili - Kamerun

Görsel kaynağı: Eurosport

Bugün (19.11.2014) oynanan karşılaşmada Fildişi Sahili ile Kamerun karşı karşıya geldi. Fazla pozisyonun yaşanmadığı karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmanın son düdüğü çaldığı anda kale arkasındaki bir grup taraftar sahaya indi.
İnen ilk grubun ardından diğer tribünlerin de galeyana gelmesiyle saha bir anda karıştı ve taraftarlar sahayı işgal etti.
picture

Gervinho

Görsel kaynağı: Eurosport

Polis, oyun alanına giren taraftarları coplayarak durdurmaya çalışsa da buna engel olamadı. Mbia ve Gervinho'ya büyük ilgi gösteren taraftarlar futbolcuları kucakladı. Bir süre devam eden karışıklık güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu. Maçın ardından Kamerun puanını 14'e çıkararak liderliğini sürdürürken, Fildişi Sahili puanını 10'a yükseltti ve 2. sıradaki yerini korudu.
Bu skorun iki takımında işe yaramasından dolayı son iki dakikayı kendi sahasında paslaşarak geçiren Fildişi Sahili futbolcuları, dünya medyasından büyük tepki aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam