Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Neuer şikayetçi değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 24/05/2011 - 15:24 GMT+3

Alman Birinci Ligi takımlarından Schalke 04'ün Alman milli kalecisi Manuel Neuer, Almanya Kupası için düzenlenen kutlamada kendisine tokat atan taraftarı tanıdığını bildirdi.

crispy_0523_Fan_ohrfeigt_Manuel_Neuer

Görsel kaynağı: Eurosport

Neuer, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, söz konusu kişiyi tanıdığını belirterek, ''Bu kişi Nurulla adlı arkadaşımın arkadaşı. Benim gibi kaleci olan Nurulla ile gençliğimde Schalke'de birlikte oynadım. Onun arkadaşı benim taraftarımmış. Nurulla'ya, arkadaşına iletmesi için bazen eldiven ve forma verdim'' dedi.
Kendisine tokat atan kişinin son haftalarda birkaç antrenmanı izlemeye de geldiğine değinen Neuer, antrenman sırasında da kendisine hakaret ettiğini vurguladı.
Kutlamaların yapıldığı gün bu kişinin yine kendine hakaret ettiğini ve agresifleştiğini belirten Neuer, ''Bundan dolayı onun yanağını okşamaya çalıştığını ve bu saçmalığı bırakmasını, kupayı kazandıklarını, herşeyin iyi olduğunu ve eğlenelim dediğini, ancak bu kişinin aniden tokat attığını'' kaydetti.
Bu kişiye karşı suç duyurusunda bulunmayacağını dile getiren milli kaleci, ''Bu konu benim için kapandı'' dedi.
Öte yandan, Schalke'nin, Bayern Münih'in peşinde olduğu Neuer'in sözleşmesini uzatmak istediği belirtildi.
Schalke'nin 2012 yılına kadar kulüple sözleşmesi bulunan Neuer'e, yılda 7 milyon avro kazanacağı 4 yıllık sözleşme önerdiği ifade edildi.
Sözleşmede ayrıca, deneyimli file bekçisinin 2 yıl sonra Schalke 04'den ayrılabileceğine ilişkin bir madde olmasının da öngörüldüğü kaydedildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam