Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Almanya Ligi: Mario Gomez: Bizden iyi tek takım Barcelona

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/12/2012 - 17:33 GMT+2

Bayern Münih’in golcüsü Mario Gomez, geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, “Bu sezon çok güçlüyüz ve tüm kupaları almak istiyoruz. Bizden iyi tek takım Barcelona” dedi.

Thomas Muller (R) is congratulated by his team mates Mario Gomez (C) and Mario Mandzukic (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde yedi maçta forma giyip üç gol sevinci yaşayan Mario Gomez, Kicker’e konuştu.
Geçen yıl kişisel gol rekorunu kıran Alman golcü, önemli olan takımın başarısı olduğunu ve yedek kulübesinde oturmanın kendisi için dert olmadığını söyleyerek, “Takımımızda üç forvet var, ben de bunlardan biriyim. Sezon sonuna kadar her maçta oynayamam” dedi.
Bayern’in bu sene çok güçlü olduğunu söyleyen Gomez, “Geçen sezon büyük bir hayal kırıklığıydı. Bu yıl bütün kupaları almak istiyoruz. Bizden iyi tek takım Barcelona” ifadelerini kullandı.
Geçen sezon Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkan Mario Gomez, attığı 12 golle, bu sayıyı geçen üçüncü futbolcu unvanını almıştı. 27 yaşındaki Alman, bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
“Benden önce Lionel Messi ile Ruud van Nistelrooy 12 gol barajını geçmişti. Fakat bunun önemi yok. Bu goller şampiyonluk ya da kupanın yerine geçemez.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam