Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beckenbauer'den övgü

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/02/2012 - 16:59 GMT+2

Alman futbol efsanesi ve Bayern Münih'in onursal başkanı Franz Beckenbauer, Lucien Favre'nin takımın gelecekteki hocası olabileceğini söyledi.

Lucien Favre

Görsel kaynağı: Eurosport

Borussia Mönchengladbach'ı Bundesliga'nın dibinden alıp play-off'la ligde tutan, bu sezon ise dördüncü sıraya kadar gelip Şampiyonlar Ligi bileti alma yolunda önemli bir adım atan Lucien Favre, Beckenbauer'in de dikkatini çekti.
Sport Bild dergisine konuşan Beckenbauer, "Bence Favre, Bayern gibi bir kulüpte çalışacak otoriteye sahip. Tecrübeli oyuncular gerçek bir teknik adamla mı, yoksa bir şarlatanla mı çalıştıklarını hemen anlarlar. Favre bence kaliteli bir teknik direktör" diyerek bir sonraki Bayern teknik direktörü adaylarından birini daha açıklamış oldu.
Öte yandan 66 yaşındaki Jupp Heynckes'in kontratı 2013 yılında sona ererken, başarılı teknik adamın sözleşmesini uzatma ihtimali de bulunuyor.
Beckenbauer, birkaç hafta önce tıpkı Favre'yi övdüğü gibi Hamburg'da görev yapan Thorsten Fink'in de gelecekteki Bayern hocası adaylarından biri olabileceğini ifade etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam