Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bremen umudunu koruyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/11/2011 - 17:59 GMT+2

Werder Bremen’de Mehmet Ekici’nin düşük performansı devam ediyor. Mehmet’le birlikte Marko Marin’in de formsuz bir dönem geçirmesi, yeşil beyazlıları sıkıntıya sokmuş durumda.

mehmet ekici, werder bremen

Görsel kaynağı: Reuters

Sezon başında Bayern Münih’ten yaklaşık beş milyon avro karşılığında transfer edilen Mehmet Ekici, Werder Bremen’de henüz istenen form durumuna ulaşabilmiş değil. Geçtiğimiz hafta sonu, Mainz ile oynanan lig maçında bu sezon dördüncü kez ilk on birde sahaya çıkma fırsatı bulan Mehmet Ekici, bu karşılaşmada da bekleneni veremedi. İkili mücadelelerde zayıf görünen ve orta sahada yeterli organizasyonu gerçekleştiremeyen Mehmet Ekici, her şeye rağmen teknik direktör Thomas Schaaf ve genel menajer Klaus Allofs’un güvenini kaybetmiş değil. Bu zamana kadar birçok kez Mehmet’e olan inancını dile getiren Allofs, iyimserliğini yine korudu ve genç oyuncunun Mainz karşısındaki performansıyla ilgili olarak, “Rosenberg’e verdiği harika pas, onun neler yapabileceğini bize gösterdi” yorumunu yaptı.
Daha önce Werder Bremen’de başarıyla forma giymiş Johan Micoud, Diego ve Mesut Özil gibi oyuncuların ardından oyun kurucu pozisyonunda yüksek bir beklentiye cevap vermek için çalışan 21 yaşındaki futbolcunun dışında, sezon başında iyi bir form grafiği yakalayan Marko Marin’in son haftalardaki durgunluğu da can sıkıcı bir seviyeye gelmiş durumda. Takımın son antrenmanlarında ayrı takımlarda oynayan ve başarılı görüntüler veren iki oyuncunun, önümüzdeki hafta sonu Köln’le oynanacak Bundesliga karşılaşmasında nasıl bir performans sergileyecekleri merak konusu.
Mehmet Ekici’nin, bu sezon Werder Bremen formasıyla çıktığı 11 maçta bir gol bir asistlik bir performansı bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam