Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Daum kadın olmak isterdim

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/04/2012 - 10:16 GMT+3

Türkiye’de futbolseverlerin yakından tanıdığı Alman teknik direktör Christoph Daum, “Kadınları anlamak için 24 saatliğine kadın olmak isterdim. Ama bıyıklarımı kestirmezdim” dedi.

christoph daum

Görsel kaynağı: Eurosport

Hürriyet'te yer alan habere göre, Christoph Daum çok tartışılacak açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy’a konuşan 58 yaşındaki çalıştırıcı, “Bir günlüğüne kadın olmayı çok isterdim” dedi.
Belçika’nın Club Brugge takımını çalıştıran Cristoph Daum’un sıradışı açıklamaları şaşkınlık yarattı. Verdiği röportajda en büyük iki hayalini dile getiren Alman teknik direktör, bunlardan ilkinin; günün birinde yeniden Köln’de görev almak olduğunu söyledi.
Daum’un ikinci hayali ise daha büyük ses getirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın eski teknik patronu, 24 saatliğine kadın olmayı, kadınları daha iyi anlamak için istediğini açıkladı.
Kadın olsam bile bıyıklarımı kestirmem
Alman teknik adam bununla birlikte kadın olsa bile bıyıklarına dokunmayacağını açıkladı. Cristoph Daum, “Onlar benim artık dışarıdan görünen markam olarak benimsendi. Futbol kariyerim son bulana kadar da kalacaklar” diye konuştu. Röportajında, günün birinde FC Köln Kulübü’ne dönebileceği konusunu da dile getiren Daum, “Boş olsaydım tekrar FC Köln’de başlardım.
Belki antrenör, belki menajer, danışma veya kulüp başkanı olarak görev almayı çok isterdim” ifadelerini kullandı.
Çok değiştim
Kokain skandalı sonrası Alman Milli Takımı’nı çalıştırma şansının elinden alınmasına çok üzüldüğünü belirten Daum, “Benim için acı verici bir dönemdi. Ama sonrasında değiştim. Sigarayı dahi bıraktım” diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam