Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tuncay Şanlı Fenerbahce

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/05/2012 - 11:51 GMT+3

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gittiği Premier Lig'de ve kısa süreliğine de olsa Bundesliga'da umduğunu bulamayan Tuncay Şanlı dönüş kararı aldı.

tuncay şanlı

Görsel kaynağı: AA

2002'de Sakaryaspor'dan Fenerbahçe'ye gelen ve sarı-lacivertli kulüpte kaldığı beş yıl içinde beğeni kazanan Tuncay Şanlı 2007'deki şampiyonluğun ardından Avrupa'ya açılmıştı. İngiltere'de 2 sezon Middlesbrough, ardından iki sezon Stoke City'de istenileni veremeyen Tuncay Şanlı, son 1-2 yıl içinde milli takım formasını da kaybetti.
Geçen sezon Stoke City'den Woflsburg'a geçen Tuncay Şanlı yarım sezon Bundesliga'da, ardından da Bolton'a kiralanarak tekrar döndüğü İngiltere'deki son altı ayında çok kötü bir sezon geçirdi, kadroya giremedi ve tek gol bile kaydedemedi.
Tuncay Şanlı şimdi ise Fenerbahçe'ye dönme hazırlığı yapıyor. Geçen sezon Samandıra'da ziyaret ettiği Aykut Kocaman ile yaklaşık bir ay önce tekrar temas kurduğu öğrenilen Tuncay Şanlı'nın yuvaya dönmek istediği öğrenildi. 30 yaşındaki milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor.
Samandıra'da yaz aylarında gerçekleşen geçen seneki görüşmede Woflsburg'un istediği beş milyon euroluk bonservis bedeli çok yüksek bulunmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam