Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Borussia Dortmund Stuttgart canlı izle maçı izle hangi kanalda (Dortmund Stuttgart) TRT Spor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/11/2013 - 16:11 GMT+2

Borussia Dortmund Stuttgart ile karşılaşıyor. Borussia Dortmund canlı izle. Bourssia Dortmundizle. Borussia Dortmund hangi kanalda?

Borussia Dortmund's Pierre-Emerick Aubameyang and Marco Reus (L) celebrate a goal against Hamburg SV during the German first division Bundesliga soccer match in Dortmund September 14, 2013 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Lige iyi bir başlangıç yapan Borussia Dortmund geçtiğimiz hafta oynadığı Ruhr derbisini kazanarak moral dwepoladı. Schalke'yi deplasman 3-1 mağlup eden Dortmund rakipleriyle olan Leverkusen ile puan farkını açmak ve Bayern Münih ile olan puan farkını (1) niyetinde. Borussia Dortmund bu hafta evinde Stuttgart'ı ağırlıyor. Almanya Ligi'nde bu akşam oynanacak mücadelede Dortmund ekibi favori konumunda.
Konuk takım Stuttgart ise puan tablosunda üst sıralardan kopmamak için bu maçı bir çıkış maçı olarak hedefliyor.
Dortmund'u karşılaşmaya Weidenfeller, Grosskreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Şahin, Blaszczykowski, Mkhitaryan, Reus, Lewandowski 11 ile çıkması bekleniyor.
Schalke:Ulreich-Sakai-Schwaab-Niedermeier-Boka-Gentner-Kvist-Harnik-Maxim-Traore-Ibisevic 11 ile çıkması bekleniyor.
Bu akşam Dormtnund'un evi Signal İduna Park'ta oynanacak Borussia Dortmund-Schalke karşılaşması saat 21:30'da başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam