Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pep'in tercihleri azaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/09/2013 - 12:28 GMT+3

Bayern Münihli futbolcuların başı sakatlıktan kurtulamıyor. Son gelen haberle birlikte Pep Guardiola’nın orta sahadaki tercih seçenekleri iyice azaldı.

Javi Martinez pep guardiola

Görsel kaynağı: Eurosport

Bayern Münihli futbolcuların başı sakatlıktan kurtulamıyor. Son gelen haberle birlikte Pep Guardiola’nın orta sahadaki tercih seçenekleri iyice azaldı.
Bayern Münih’in İspanyol futbolcusu Javi Martinez’den gelen haberler Guardiola’nın canını sıkacak cinsten. Chelsea ile oynanan Süper Kupa maçının uzatma anlarında attığı golle takımını ipten alan Martinez, geçirdiği ameliyat nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak. Bir süredir kasık bölgesindeki ağrılardan şikayetçi olan 25 yaşındaki futbolcu, Guardiola’nın da talebi üzerine sakatlığının ileride daha kötü hale gelmemesi için dün bir operasyon geçirdi. Geçen sezonun başında Athletic Bilbao’dan 40 milyon avroya transfer edilen Martinez, yaklaşık üç dört hafta sonra hazır hale gelebilecek.
Orta sahada Javi Martinez’in dışında sağ ayak bileğinde bir bağ dokusu zedelenmesi bulunan ve Kasım ayından önce sahalara dönmesi beklenmeyen Thiago Alcantara, yine sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 10 gün daha futbol oynayamayacak olan Schweinsteiger ve Chelsea maçında sol ayak bileğinden sakatlandığı için yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Mario Götze de Bayern’in diğer eksikleri olarak dikkat çekiyor.
Götze için çeşitli alternatifleri bulunan Guardiola asıl sıkıntıyı orta sahanın ortasında yaşayacak. Bayern Münih kadrosunda Martinez, Thiago ve Schweinsteiger’in yerine kullanılabilecek Toni Kroos’un dışında sadece başka mevkilerden devşirilebilecek Philipp Lahm ve Jan Kirchhoff yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam