Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Berlin sevdası milli formadan etti

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/03/2016 - 17:23 GMT+2

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, Wolfsburg'un forveti Max Kruse'yi Berlin'deki iki vukuatından 50 bin Euro ceza alması sonrası kadrodan çıkardı.

Germany's Max Kruse (L) celebrates his goal against Gibraltar with his teammate Andre Schurrle during their Euro 2016 qualifying soccer match at Algarve stadium in Faro, Portugal, June 13, 2015. REUTERS/Rafael Marchante

Görsel kaynağı: Reuters

Wolfsburg'un forveti Max Kruse'nin Berlin sevdası başına iş açmaya devam ediyor. Ekim ayında Berlin'de bir takside 75 bin Euro nakit parasını unutan, kulübünden "Yüksek miktarda nakit parayla gezdiği için" 25 bin Euro ceza alan Kruse'nin Cumartesi geceki yaş günü kutlaması da olaylı olmuş ve kulübünden yine 25 bin Euro ceza çıkmıştı.
Kruse'ye bir darbe de Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'den geldi. 28 yaşındaki futbolcu, Almanya'nın İngiltere ve İtalya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosundan çıkarıldı ve muhtemelen EURO-2016 şansını da kaybetti. Çünkü Löw'ün Kruse ile ilgili açıklamaları çok sertti:
"Geçen hafta Max Kruse ile çok açık konuşmuştum. Ondan beklentilerimi anlatmıştım ve bunlar saha içi ile sınırlı değildi. Saha dışıyla ilgili de konuşmuştum. Ben, sadece futbola ve Avrupa Şampiyonası'na konsantre oyuncular istiyorum. Bu maçların arasındaki günler için de geçerli. Hafta sonunda yaşananlar beklentilerime hiç uymadı. Max, profesyonellik dışı davranışlarını tekrarlıyor. Bunu kabul edemem. Avrupa Şampiyonası'nda takım halinde büyük hedeflerimiz var. Orada odaklanmış, konsantre olmuş ve rol model rolünün farkında olan oyunculara ihtiyaç duyacağız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam