Eurosport
Allianz Arena'da gol yağmuruna devam
Tarafından
Yayınlandı 01/04/2017 - 17:24 GMT+3
Bundesliga lideri evindeki bol gollü galibiyetlerinden birini de Augsburg karşısında elde etti.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih'in iç sahadaki bol gollü galibiyetleri sürüyor. Allianz Arena'da oynadığı son 2 maçta toplam 11 gol atan Bavyera ekibi, Bundesliga'nın 26. haftasında ağırladığı Augsburg'u da 6-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı.
Maç boyunca rakip kaleyi abluka altına alan Bayern, farklı galibiyete Robert Lewandowski'nin üç, Thomas Müller'in iki ve Thiago Alcantara'nın tek golüyle ulaştı.
Augsburg karşısında Bundesliga kariyerindeki 6. hat-trick'ine imza atan Lewandowski, böylelikle Claudio Pizarro'ya ait olan "Bundesliga'nın en fazla hat-trick yapan yabancı oyuncusu" unvanına ortak oldu. Lewandowski'nin Bundesliga'da en çok gol attığı rakip de, 12 maçta 16 kez filelerini sarstığı Augsburg.
Bu sezon iç sahadaki yenilmezlik unvanını sürdüren Bayern Münih puanını 65'e yükseltti ve en yakın rakibi RB Leipzig ile arasındaki 13 puanlık farkı korudu. Galibiyet hasreti 4 maça çıkan Augsburg ise 29 puanda kaldı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam