Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Artık Almanya'nın en güçlüsü değiliz"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/10/2017 - 17:04 GMT+3

Üzerinde kara bulutlar dolaşan Bavyera ekibinin yeni teknik direktörü Sagnol, takımın durumu hakkında öz eleştiride bulunurken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Willy Sagnol (FC Bayern München)

Görsel kaynağı: Imago

Bundesliga'da üst üste iki haftadır iki gollü üstünlüğü ele geçirdiği maçlarda puan bırakan, Şampiyonlar Ligi'nde ise son olarak Paris Saint-Germain'e 3-0 gibi ağır bir sonuçla mağlup olan Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Willy Sagnol, artık kendilerini Almanya'nın en güçlü takımı olarak görmediğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta görevine son verilen Carlo Ancelotti'nin yerine takımın başına getirilen Sagnol, deplasmanda Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldıkları maçında elindeki en iyi kadroyu sahaya sürdüğünü belirterek, "Oldukça yetenekli ve tecrübeli bir oyuncu grubuna sahibiz. Ayrıca, Hertha Berlin karşısında kadromuza en uygun formasyonla sahaya çıktığımızı düşünüyorum. Fakat kabul etmeliyiz ki, artık Almanya'nın en güçlü takımı biz değiliz." dedi.
İki farklı üstünlükten kaptırdıkları üç puanın kendisini sinirlendirdiğini belirten Fransız teknik adam, "Karşılaşmanın son bölümünde konsantrasyon ve disiplin problemi yaşadık. Bunun da bedelini puan kaybıyla ödedik. Ancelotti çok büyük bir şahsiyet ve onun ayrılığı takım içinde ciddi bir boşluk yarattı. Bu da oyuncuların psikolojisini kötü şekilde etkiledi." diye konuştu.
Bavyera ekibinin sportif direktörü Hasan Salihamidzic ise takımın oyunundan memnuniyetsizliğini kameralar önünde dile getirerek, "İlk yarıdaki performansımız kabul edilebilir ancak ikinci devrede rakibe çok fazla pozisyon imkânı tanıdık. Kontrolümüzde giden maçı bir anda elimizden kaçırdık. Bu, bizim gibi takımların yaşamaması gereken bir durum." ifadelerini kullandı.
Bayern Münih topladığı 14 puanla, 7 haftası geride kalan Bundesliga'da lider Borussia Dortmund'un 5 puan gerisinde yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam