Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wolfsburg - Bayern Münih maçını canlı olarak takip edin!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/08/2015 - 17:00 GMT+3

Almanya Süper Kupası'nda karşı karşıya gelecek olan Wolfsburg ile Bayern Münih'in mücadelesini Eurosport ekranlarından takip edebilirsiniz!

Kevin de Bruyne und der VfL Wolfsburg entschieden das letzte Spiel gegen den FC Bayern klar für sich

Görsel kaynağı: Imago

Bu müthiş karşılaşma 1 Ağustos Cumartesi saat 21:30’da naklen ve sadece Eurosport 2’de. Almanya Süper Kupa maçını kaçırmayın!
Avrupa'nın önde gelen futbol ülkelerinden Almanya'da Süper Kupa heyecanı yaşanıyor. Bu heyecanı Eurosport sizlere getiriyor!
1987'den beri düzenlenen, 14 yıllık bir aradan sonra 2010'da tekrar resmi olarak oynanmaya başlanan Almanya Süper Kupası'nda 2015'in kazananları karşı karşıya geliyor.
Bu sezon Almanya Süper Kupası'nda Bundesliga'yı zirvede tamamlayan Bayern Münih ile Almanya Kupası'nda finalde Borussia Dortmund'u Luiz Gustavo, Kevin de Bruyne ve Bas Dost'un golleri ile 3-1 deviren Wolfsburg karşı karşıya geliyor. 1 Ağustos Cumartesi günü saat 21:30’da oynanacak bu dev mücadele Eurosport 2'den canlı yayınlanacak.
Bu müthiş karşılaşma 1 Ağustos Cumartesi saat 21:30’da naklen ve sadece Eurosport 2’de. Almanya Süper Kupa maçını kaçırmayın!
1987-1996 ve 2010'dan günümüze resmen düzenlenen Almanya Süper Kupası'nın en başarılı takımı ligin önemli ekiplerinden Borussia Dortmund. Sarı siyahlı ekip 15 kere düzenlenen bu kupayı tam 5 kere kazandı. Cumartesi günü sahaya çıkacak ekiplerden Bayern Münih 1987, 1990, 2010 ve 2012'de olmak üzere 4 kere bu kupayı müzesine götürürken, Wolfsburg tarihinde ilk kez resmen bu kupa için mücadele edecek.
Bundesliga'yı domine eden Bavyera kulübü Bayern Münih Bastian Schweinsteiger'in Manchester United'a transfer olmasına rağmen kadrosunu Sven Ulreich, Douglas Costa, Joshua Kimmich ve Arturo Vidal gibi çok önemli isimlerle takviye ederken, Wolfsburg da başta Borussia Mönchengladbach'tan Max Kruse olmak üzere Francisco Rodriguez ve Carlos Ascues'i kadrosuna kattı.
"Wolfsburg'ta iki önemli isim Luiz Gustavo ve Bas Dost'un oynaması zor gözüküyor. Geçtiğimiz sezon 16 gol ve 29 asist yapan De Bruyne'nin ise kendisini zorlayarak ilk 11'de başlaması bekleniyor.
Wolfsburg - Bayern Münih
Bayern Münih'te savunmadan Dante, Badstuber, Kirchhoff ve Martinez, Fransız yıldız Ribery forma giyemeyecek. Antrenmanlara başlayan Robben henüz tam hazır değil, süre almayabilir. Yeni transfer Vidal'ın yedek olması bekleniyor. Shakhtar'dan gelen Douglas Costa ise 11'de olacak." (Futbol Arena)
Bu müthiş karşılaşma 1 Ağustos Cumartesi saat 21:30’da naklen ve sadece Eurosport 2’de. Almanya Süper Kupa maçını kaçırmayın!
wolfsburg bayern
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş