Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Japonya: 1 - Birleşik Arap Emirlikleri: 1 ( Penaltılar: 4-5 )

Eurosport Türkiye

Güncellendi 23/01/2015 - 17:55 GMT+2

Asya Kupası çeyrek final mücadelesinde 120 dakikası 1-1 biten Japonya - Birleşik Arap Emirlikleri maçını penaltılarla kazanan taraf Birleşik Arap Emirlikleri oldu.

Japonya: 1 - Birleşik Arap Emirlikleri: 1 ( Penaltılar: 4-5 )

Görsel kaynağı: Eurosport

Avustralya'da düzenlenen 2015 Asya Kupası'nda çeyrek finalde Japonya ile Birleşik Arap Emirlikleri, Anz Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
120 dakikası 1-1 sona eren karşılaşmayı kullanılan penaltı vuruşları sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri oldu.
Orta saha mücadelesi şeklinde başlıyan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Birleşik Arap Emirlikleri oldu. Karşılaşmanın hemen başında 7. dakikasında Ali Ahmed Mabkhout'un golü ile 1-0 öne geçen Birleşik Arap Emirlikleri ilk yarıyı bu skorla tamamlamayı başardı.
Japonya: 1 - Birleşik Arap Emirlikleri: 1 ( Penaltılar: 4-5 )
İkinci yarıda beraberlik için rakip kaleye yıldız isimleriyle yüklenen Japonya, ikinci yarının son anlarında 81. dakikada beraberlik golünü buldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Gaku Shibasaki'nin golüyle maçı uzatmaya götüren Japonya ve rakibi Birleşik Arap Emirlikleri, oynanan uzatma devrelerinde aradığı golü bulamadı ve karşılaşma penaltı vuruşlarına gitti.
Seri penaltı vuruşlarında Japonya'ya 5-4 üstünlük kuran Birleşik Arap Emirlikleri, adını yarı finale yazdırdı ve Avustralya'nın rakibi oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam