Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Niang attı kavga çıktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/10/2011 - 17:37 GMT+3

Al Sadd ile Suwon Bluewings arasında oynanan Asya Şampiyonlar Ligi yarı final ilk ayağında Katar kulübünün futbolcusu Mamadou Niang’ın attığı tartışmalı golden sonra arbede çıktı. İşte o gol!

al sadd, Suwon Bluewings, kavga, arbede,

Görsel kaynağı: Reuters

Güney Kore’de oynanan müsabakada ev sahibi takım köşe vuruşu kullandığı sırada iki oyuncu yerde kaldı. Suwonlular tedavi yapılması için topu taca attı. Tedavilerden sonra devam eden oyunda fair-play adına eski Galatasaraylı Al Sadd oyuncusu Keita kendi sahasından topu rakip kaleciye doğru gönderdi.
Top yavaşça Güney Kore takımının kalesine giderken eski Fenerbahçeli Mamadou Niang topu aldı ve kaleciyi çalımlayıp golü kaydederek takımını 2-0 öne geçirdi.
81. dakikada gelişen bu olaydan sonra futbolcular birbirine girdi. İki takımın da teknik ekibi ve futbolcuları birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kızgın taraftarlar da ellerine geçirdikleri cisimleri sahaya fırlattı.
10 dakika duraksayan mücadelede üç oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Devam eden karşılaşmada son dakikalarda Niang da hakem tarafından oyundan atıldı.
Asya Futbol Federasyonu’nun çıkan olaylar nedeniyle büyük bir cezai işlem uygulaması bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam