Çekler vizeyi kaptı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off elemelerinde Karadağ deplasmanına konuk olan Çek Cumhuriyeti karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak vizeyi aldı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Cuma günü evinde oynadığı müsabakayı 2-0 kazanan Çekler deplasmana temkinli gitmişti. İki takımın da 80 dakika boyunca gol üretmediği maçta konuk ekip adına Jiracek skorbordu değiştirmeyi başardı. Son dokuz dakikada turu geçmek için dört gol bulması gereken Karadağ bunu başaramayınca Çek Cumhuriyeti Polonya ile Ukrayna’nın ortaklaşa ev sahipliği yapacağı turnuvaya bileti aldı.
İlk maçta son dakikada takımının ikinci golünü kaydeden Beşiktaşlı Tomas Sivok bu karşılaşmada da 90 dakika forma giydi. Galatasaraylı Milan Baros da 84. dakikada oyuna dahil oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam