Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wesley Sneijder: Boşlukta gibiyim

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 14/10/2015 - 10:43 GMT+3

Wesley Sneijder, 3-2 kaybettikleri Çek Cumhuriyeti maçının ardından hem karşılaşmayı hem de eleme grubu mücadelesini değerlendirdi.

Netherlands' Wesley Sneijder reacts at the end of the Euro 2016 qualifying fooball match Netherlands vs Czech Republic at the Amsterdam Arena in Amsterdam, October 13, 2015.

Görsel kaynağı: AFP

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Wesley Sneijder, 3-2 kaybettikleri Çek Cumhuriyeti maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Yaptıkları büyük hatalarla EURO 2016'ya gitmeyi haketmediklerini ve bunun 'olması gereken sonuç' olduğunu belirten Sneijder, "Boşlukta gibiyim. Hem fiziksel, hem mental olarak... Kazanmanız gereken bir maç var ve siz ellerinizden kayıp gitmesine izin veriyorsunuz. Çekler az fırsat buldu ama çok disiplinliydiler. Aptalca hatalar yaptık. Zaten sonra 3-0 oldu ve her şey bitti." açıklamasını yaptı.
"Bırakmayı düşünmüyorum"
Sorulan soru üzerine bu turnuvanın ardından Milli Takım'a seçilip seçilmeyeceğine hocasının karar vereceğini belirten 31 yaşındaki yıldız, "Bırakma yaşından kastınız nedir? Ben kendimi iyi hissediyorum. Milli Takımı bırakmayı düşünmüyorum. Teknik direktör beni seçerse aynı şevkle buraya gelirim." dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam