Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

A Grubu nefes kesti!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/06/2011 - 00:43 GMT+3

Avrupa 21 yaş altı Şampiyonası A Grubu'nda son maçlar nefesleri kesti. Grupta yenilgisiz olan tek takım İsviçre, Belarus'u 3-0 ile geçerken puanını dokuza yükseltti ve B Grubu'nun ikincisini beklemeye koyuldu. Aynı puan ve averaja sahip üç takımdan Belarus çeyrek finale yükselen diğer takım oldu.

Switzerland

Görsel kaynağı: Reuters

Mehmedi'nin 6. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçen İsviçre, ilk yarının bitimine iki dakika kala yine Mehmedi ile farkı ikiye çıkartmayı başardı.
İlk yarıda sarı kartla cezalandırılan Nekhaychik'in 68. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla iyice dağılan Belarus'un fişini Feltscher 90. dakikada attığı golle çekti.
İsviçre bu skorla puanını dokuza yükseltti ve çeyrek finale çıkmayı başardı. Kırmızı-beyazlılar çeyrek finalde, B Grubu'nun ikincisiyle karşı karşıya gelecek.
Gruptaki diğer maçta ise İzlanda, Danimarka'yı 3-1 mağlup etmesine karşın gruptan çıkmayı başaramadı. Heyecan fırtınası içinde geçen maçta İzlanda üç farkla galip gelebilse gruptan çıkabilecekti. Bununla birlikte Danimarka iki farkla mağlup olsa ikincilik koltuğuna oturup çeyrek finale yükselecekti. Fakat iki takımın son dakikalarda kaydettikleri goller Belarus'a yaradı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam