Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya İtalya özet

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/06/2012 - 21:51 GMT+3

C Grubu'nun açılış maçında İspanya ile İtalya ikinci devrede gelen gollerle 1-1 berabere kaldı.

ispanya italya de rossi ramos

Görsel kaynağı: Eurosport

C Grubu’nun açılış maçında İspanya ile İtalya buluştu. Sahaya forvetsiz bir 11 ile çıkan İspanya, sürekli olarak pası düşündüğü maça iyi başlasa da Gök Maviler 3-5-2’nin kanatlarını özellikle savunmada iyi kullanarak rakibine fazla pozisyon vermedi. 10. dakikada Balotelli rakip kaleyi yoklarken bir dakika sonra ise Silva çok kötü vurunca Buffon topun sahibi oldu.
23’te İtalya Cassona ile etkili geldi ama golcü oyuncunun vuruşunda kaleci gole izin vermedi. Sadece iki dakika sonra ise Initesta harika çalımlarla önünü boşalttı ama kötü vurdu. 34’te ise Cassano yine vurdu ama Casillas golü önledi. 36’da yine Cassano sahneye çıktı. Ortasında ceza sahası dışından Marchisio etkili vurdu ama top kalecide kaldı.
Devre biterken ise maçın en net pozisyonunu buldu İtalya. Sağdan gelen ortada Motta harika vursa da Casillas bir kez daha kalesinde devleşti ve soyunma odasına 0-0 ile gidildi.
İkinci yarıdaki ilk tehlikeli atağı ise İspanya buldu. 51’de Iniesta, Fabregas'ın pasında kaleyi çaprazdan yokladı ama Buffon parmaklarının ucuyla topu kornere yolladı.
Üç dakika sonra ise Balotelli, pres ile Ramos’tan topu çaldı ceza sahasına girdi ama vurmakta çok geç kalınca tehlike bitti. 61’de Pirlo çok ince bir pas ile Di Natale'yi topla buluşturdu golcü oyuncu ise çok harika bir vuruşla takımını öne geçirdi.
Sadece üç dakika sonra ise İspanya’nın cevabı geldi. Silva’nın pasında Fabregas Buffon’u mağlup etti ve skoru dengeledi. Sonrasında iki takım da karşılıklı pozisyonlar bulmasına rağmen yaklaşık 10 dakika organize bir tehlike yaratmakta zorlandı. 75’te savunmanın arkasına atılan topta Torres harika sarktı ama topu ayağında acınca Buffon tehlikeyi uzaklaştırdı. İki dakika sonra Giovinco savunmasın arkasına iyi ortaladı ama Di Natale bu sefer iyi vuramayınca İtalya önemli bir fırsatı kaçırdı.
85'te savunmanın arkasına atılan topu Torres önüne aldı, Buffon'un öne çıktığını görünce aşırttı ama top farklı auta gitti. Geride kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve birer puana razı oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam