Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

manuel fernandes bento

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2012 - 13:06 GMT+3

Portekizli yıldız başarılı bir sezon geçirmesine rağmen milli takıma çağrılmamasına tepki gösterdi, “Bento, Türkiye’yi yeterince izleseydi performansımı görebilirdi” diye konuştu.

manuel fernandes, beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Milliyet’ten Mehmet Çiftçi’nin haberine göre, Portekiz basınına özel bir röportaj veren siyah-beyazlı futbolcu, milli takımının, 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden attığını söyledi. Bu sezon milli takım kadrosuna çağrılmayı hak eden bir performans ortaya koyduğuna dikkat çeken Fernandes, “Beşiktaş’ta kişisel olarak başarılı bir yıl geçirdim. Milli takıma çağrılarak bunun ödüllendirileceğini düşünüyordum, ama maalesef davet almadım” dedi.
Tecrübeli futbolcu, Portekiz Milli Takımı’na çağrılmamasını, Teknik Direktör Paulo Bento’nun, Türkiye ligini yeterince izlememesine bağladı. Fernandes, “Milli takım heyeti beni yeterince takip etseydi performansımı görebilirdi. Türkiye’de çok zorlu bir lig var. Tek sorun bu ligin, Portekiz’de izlenmemesi” diye konuştu. Yıldız futbolcu, röportajı yapan gazetecinin, “Kulağın hala telefonda mı? Bento son dakikada seni kadroya alabilir mi?” sorusu üzerine, “Arkadaşlarımın sakatlık yüzünden kadrodan çıkarılmalarını bekleyecek bir futbolcu değilim. Bu defter benim için şimdilik kapanmıştır” ifadelerini kullandı. Manuel Fernandes, Beşiktaş’a geri dönmek istemediği iddialarıyla ilgili soruya da yanıt verdi. Başarılı futbolcu, “Bunlar sadece dedikodudan ibaret. Kulübümle aramda sorun yok. Her şey normal seviyede devam ediyor. Tatilim bittikten sonra kampa katılacağım” diyerek, spekülasyonlara noktayı koydu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam