Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Emenike: Gyan kadar iyi futbolcuyum

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/07/2015 - 14:51 GMT+3

Al Ain'e Ganalı forvetin yerine transfer edilen Emenike kendinden emin konuştu, Asamoah Gyan kadar iyi bir futbolcu olduğunu söyledi.

Emmanuel Emenike

Görsel kaynağı: Eurosport

Kendisini kiralık olarak Al Ain'e bağlayan sözleşmeyi imzalayan Emmanuel Emenike, ilk röportajını verdi. Birleşik Arap Emirlikleri basınına konuşan Nijeryalı futbolcu, oldukça iddialı açıklamalar yaptı, Asamoah Gyan'ı aratmayacağını öne sürdü.
Al Ain formasıyla başarılı bir sezonu geride bıraktıktan sonra adeta bir servet karşılığında Çin'in yolunu tutan Ganalı forvet ile kendini karşılaştıran Emenike, "Gyan çok iyi bir oyuncu ve ben de onun yerini doldurmak için buradayım. Umarım iyi bir iş çıkaracağım. Onun yerini doldurmak gözümü korkutmuyor. Kariyeri boyunca bir çok şey başarmış bir futbolcu. Ancak ben de kariyerinde bir çok başarısı olan bir oyuncuyum. Afrika Uluslar Kupası'nı kazandım" dedi.
"Amoory ile iyi ikili oluruz"
Emenike şöyle devam etti: "Türkiye'de de goller attım, kupalar kazandım. Geçen sezon ise benim için en iyi sezon değildi. Ancak diğer bir açıdan büyük etki bıraktığımı düşünüyorum. Bir kaç gol attım ve asistler yaptım. Al Ain'e de kupa kazanmak için geldim. Bu kulüp 'winner' bir kulüp olarak biliniyor. Ben de buraya iyi şeyler başarmaya, kariyerime kupalar eklemeye geldim. Amoory buraya gelişimdeki önemli etmenlerden bir tanesi. Gyan'a çok iyi paslar ve rdi ve onu çok iyi besledi. Onunla iyi bir ikili olacağız".
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam