Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Akçay neden bıraktı?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/06/2011 - 15:42 GMT+3

Özellikle bu sezon ismi Tavşanlı Linyitspor ile özdeşleşen Mustafa Akçay, Tavşanlı Linyitspor’la yollarını neden ayırdığını Eurosport.com Türkiye’ye açıkladı.

mustafa akçay

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Futbol felsefesi ve maç sonu değerlendirmeleriyle beğeni toplayan Mustafa Akçay, geçen sezon 2. Lig’de devraldığı Tavşanlı Linyitspor'u Bank Asya 1. Lig’e yükseltmişti. Sezonun ilk haftalarında birçokları takıma küme düşer gözüyle bakarken, 5-0’lık Boluspor mağlubiyetinin ardından takımı adeta şahlandırmıştı.
Bu herkes için büyük bir sürpriz oldu. Tavşanlı Linyitspor ile yola devam edeceğiniz bekleniyordu. Neden bıraktınız?
Ortada bir saygısızlık oluştu. Birbirimizi inanmak konusunda sıkıntılarımız oldu. Birbirimize olan saygı eksikliği ve ekonomik anlaşmazlık bizi bu duruma getirdi. Düne kadar bir anlaşma zemini bulacağımızı umuyorduk. İlişkilerimiz çok sıcaktı. Tavşanlı Linyitspor’da kendime açıma çok fazla fedakarlık yaptığıma inanıyorum. Ama yine de kesin konuşmayacağım. Belki de biz yanlışız, onlar doğru bilemiyorum. İdeallerimiz ve amaçlarımızın ardından bir de bakmak zorunda olduğumuz bir ailemiz var. Sonuç olarak yönetim kuruluyla anlaşamadık.
Peki bundan sonra ne olacak?
Bundan sonra yeni bir takım çalıştırmak istiyorum. Önümüzdeki günler hakkında şu anda konuşmak erken. Ancak futbol kariyerimi sürdüreceğim.

Bu sezon kısıtlı bütçesine rağmen Tavşanlı Linyitspor’a play-off oynatan Mustafa Akçay’ın başarı karnesi:
Galibiyet: 13
Beraberlik: 12
Mağlubiyet: 7
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam