Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Denizli'nin kader maçı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/04/2011 - 17:12 GMT+3

Yarın Karşıyaka'yı konuk edecek Denizlispor'un teknik direktörü Serhat Güller, müsabakadan mağlup ayrılmaları durumunda play-off şanslarının biteceğini söyledi.

denizlispor

Görsel kaynağı: AA

Güller, yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçını kazanmak zorunda olduklarını, play-off'a kalabilmek için ligde kalan 4 maçı kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirtti.
Diyarbakırspor karşısında oynanmadan alınan 3 puanın önemli olduğunu ifade eden Güller, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kalan dört maçımızı kazanıp ligi 52 puanla tamamlamayı hedefliyoruz. Karşıyaka maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma. Kaybettiğimiz takdirde, play-off şansımız biter. Futbolcu arkadaşlarımız da bu bilinç içerisinde. Arkadaşlarımızın maçın hazırlıklarında gösterdikleri performanstan dolayı mutluyum. Karşıyaka karşılaşmasında oyuncularımın kazanmak için sahada üstün gayret göstereceklerinden eminim. Taraftarımıza uzun aradan sonra kendi sahamızda özlenen galibiyet sevincini yaşatacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın da 90 dakika boyunca bizi desteklemesini istiyoruz.''
Yaptığı çalışmayla Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamlayan Denizlispor'da İsmail Baydil, İsmail Konuk ve Can Erdem'in sakatlıklarının devam ettiği bildirildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam