Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Göztepe tecrübe arıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/06/2011 - 13:58 GMT+3

13 futbolcusuyla bağlarını koparan Göztepe tecrübeli ve ses getirecek transferlerin peşinde. Tayfun Özkan’ı takımdan göndermesiyle büyük tepki toplayan İzmir temsilcisi; Ayhan Akman, Orhan Ak ve Korhan Öztürk transferleriyle ses getirmek istiyor.

ayhan akman aurelio beşiktaş galatasaray

Görsel kaynağı: AA

Eşi İzmirli olan ve yaz tatillerini Alaçatı’da geçiren Ayhan Akman için devreye giren Ali Gültiken’in futbolcuyu ikna etti. Transferin yüzde 90 oranında sona erdirilmesi bekleniyor.
2001-2002 sezonunda Göztepe forması giyen Korhan Öztürk de Göztepe’nin hedefindeki isimlerden biri. Sarı-kırmızılı camia, Bucaspor’lu Okhan Ak’ı da renklerine katıp üç isimle taraftarın gönlünü almayı hedefliyor.
Takımdan gönderdiği isimlerle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve yerine hangi futbolcuları alacağı merak edilen Göztepe, tecrübeli isimleri takibe aldı. Korhan Öztürk 1981, Orhan Ak 1979 ve Ayhan Akman da 1973 doğumlu.
Öte yandan daha önce yolların ayrıldığı 13 futbolcuyla bonservis pazarlığı yapılması bekleniyor. Ali Gültiken’in Orhan Terzi, Tayfun Özkan menajerleriyle görüşmeyi planlıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam