Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kaptanlık ateşten gömlek

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/06/2011 - 13:28 GMT+3

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon takıma katılan 32 yaşındaki Koray Avcı ile yollarını ayırdı. Tecrübeli isimlerin takımdan gönderilmesi tepkiye neden olurken, yeşil-mavili yönetimin geçen sezon kaptanlık yapan bütün oyuncuları tek tek göndermiş olması dikkat çekti.

koray avcı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Koray Avcı’nın takımdan neden gönderildiğiyle ilgili kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Yönetimin neden böyle bir karar aldığıyla ilgili Rize yerel basını da fikir yürütemezken, teknik direktör Hüseyin Kalpar, Eurosport.com Türkiye’ye yaptığı açıklamada, “Koray’ı ben göndermedim. İç transferin tasarrufu bana ait değil” ifadesini kullandı.
Kapanlık ateşten gömlek
Geçen sezon Çaykur Rizespor’un kaptanlığını yapan Ulaş Ortakaya, Ersin Güreler Evren Kürkçü ve Koray Avcı’nın gönderilmesi, şehirde ‘kaptanlık ateşten gömlek’ yorumlarına neden oldu. Takımı yakından takip eden Günebakış Gazetesi’nden Alihan Telakar ise konuyu, “Şimdi Ramazan’ı kaptan yaptılor. Demek ki gelecek sezon da o gönderilecek” sözleriyle yorulmadı.
Sert oyunu ve agresifliğiyle bilinen Koray Avcı, Orduspor'la oynanan play-off mücadelesinde rakip oyunculara yönelik sertliği nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından üç maçlık ceza almıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam