Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Koffi 14'te ısrarlı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/07/2011 - 13:05 GMT+3

Boluspor, Lefke Türk Spor Kulübünde forma giyen Fildişi Sahilli golcü Koffi Kouame Eugene ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Takıma uyum sorunu çekmeyen ve Göztepe ile İran Zob Ahan ile oyanan maçlarda görev alan Koffi, "14 numaralı formayı giymek istiyorum. Bu sezon ligde 14 golden aşağı atmam" dedi.

Koffi Kouame Eugene

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve Eugene de katıldı. Törende 22 yaşındaki forvet oyuncusu üç yıllık sözleşmeye imza attı.
Kulüp başkanı Neçip Çarıkçı, genç ve dinamik bir kadro kurduklarını belirterek, ''Bu sezon çok farklı bir Boluspor izlettireceğiz. Takım olarak koşan, takım olarak mücadele eden genç bir ekip kuruyoruz. Gelecek vaat eden futbolcuları bir araya getirerek başarıyı yakalamak istiyoruz. Bu anlamda da transfer ettiğimiz genç futbolcu Koffi Kouame Eugene'den çok şeyler bekliyoruz'' dedi.
Koffi Kouame Eugene ise iki haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıktığını dile getirerek, ''Boluspor'a çok çabuk uyum sağladım. Bana güvenenleri mahcup etmeyerek, takımın başarısı için ter dökeceğim'' şeklinde konuştu. Takıma uyum sorunu yaşamayan Koffi, 14 numaralı formayı giymek istediğini söyleyedi: "Bolu'nun plakası 14, başkanımın arabası da 14. Bu yüzden bu numarayı sevmiştim. 14 olmazsa o zaman 13'ü giyerim. O zaman da 14 golden aşağı atmam."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam